Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε χθες στην Αθήνα τη Διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), όπου και πραγματοποίησε μια καθ’ όλα εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρό του, κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Γιάννης Πασχαλίδης έθεσε υπ’ όψιν του Προέδρου του ΕΚΑΒ τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παράρτημα του ΕΚΑΒ Καβάλας λόγω της έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα οι λιγοστοί εργαζόμενοι να δίνουν έναν πραγματικά μεγάλο αγώνα, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των συμπολιτών τους.
Ο Βουλευτής, έχοντας ενημερωθεί σχετικώς για τις ελλείψεις και τις ανάγκες της Περιφέρειας μας, πρότεινε τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Νέστου , ώστε να μπορούν να καλυφθούν τα επείγοντα περιστατικά, όπως επίσης και τη δημιουργία βάσης του ΕΚΑΒ στο Δ.Δ. Μουσθένης. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα κάλυψης του Πολυδύναμου Ιατρείου της Παραλίας Οφρυνίου. Επίσης, συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα διακομιδής των ασθενών από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, λόγω της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων του Νοσοκομείου.
Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ήταν εις γνώση όλων των ανωτέρω προβλημάτων και διαβεβαίωσε ότι , μετά από την αγαστή συνεργασία που είχε και θα έχει με το Γιάννη Πασχαλίδη, σύντομα πολλά προβλήματα θα επιλυθούν.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο για τη συνάντηση και για το πραγματικό ενδιαφέρον που επέδειξε. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική λύση των προβλημάτων.»

Με εκτίμηση,
Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

8
0
X
+
error: Content is protected !!