Εν μέσω κορονοϊού και την ώρα που μικρές τοπικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις τοπικής ενημέρωσης (τοπικά site, τοπικό ραδιόφωνο κλπ) του Δήμου Παγγαίου προσπαθούν να επιβιώσουν από τις συνέπειες του lockdown του κορονοϊού η διοίκηση Παγγαίου τους εξαιρεί από κάθε οικονομική βοήθεια και προχωρά μετά από εισήγηση της διοίκησης Αναστασιάδη και με απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Παγγαίου σε επιχορήγηση των 2 τηλεοπτικών σταθμών της Καβάλας με το ποσόν των 3.000€.
Συγκεκραμένα στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής έγινε αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2020 του Δήμου Παγγαίου με την δημιουργία του κάτωθι κωδικού (Κ.Α Εξόδου) 00/6431.002 με περιγραφή Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου προς τους δημότες σχετικά με τον COVID-19 με το χρηματικό ποσόν των 3.000€. Κατόπιν από εισήγηση της δημοτικής αρχής αποφάσισε ο Δήμος Παγγαίου να διαθέσει εξ΄ ολοκλήρου το ποσόν των 3.000€ του κωδικού στα δύο τηλεοπτικά κανάλια της Καβάλας.

Συγκεκριμένα η οικονομική επιτροπή 

Εμείς χαιρόμαστε για τους συναδέλφους στα κανάλια αλλά να θυμίσουμε ότι τα κανάλια ήδη έχουν επιχορηγηθεί από την περιφέρεια, την Initiative, τον Δήμο Καβάλας κλπ.

0
0
X
+
error: Content is protected !!