Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλ. Αναστασιάδης με ανάρτηση του στα social media λίγες μέρες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου “διεκδικεί” αλλά και εκφράζει την αγανάκτηση του για την υποστελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στην Παραλία Οφρυνίου. 

Μόλις λίγες μέρες πριν από την συμπλήρωση ενός χρόνου της δεύτερης θητείας του (πρώτη 2014-2019), (2019 -2020) σε ανακοίνωση του  ο Φίλιππος Αναστασιάδης θυμήθηκε και θυμίζει προφανώς στην κυβέρνηση ότι το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στην Παραλία Οφρυνίου εγκαινιάστηκε το 2013 και γράφει συγκεκριμένα:

Προκαλεί αγανάκτηση το γεγονός της μη στελέχωσης μέχρι σήμερα, σε μόνιμη βάση, του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στην Παραλία Οφρυνίου, που εγκαινιάστηκε το 2013. Ένα μεγάλο τμήμα του Δήμου Παγγαίου, που ο πληθυσμός του, ειδικά το καλοκαίρι ξεπερνά τις 20.000 κατοίκους, μένει χωρίς ιατρική κάλυψη σε ώρα ανάγκης. Είναι απαράδεκτο, το 2020, να πρέπει να διανύσεις απόσταση άνω των 40 χιλιομέτρων για να επισκεφθείς ιατρό στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης. Πρέπει να στελεχωθεί άμεσα απο τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας!
Καλούμε όλους τους Βουλευτές του Νομού Καβαλας να αναλάβουν τις ευθύνες .

Η “διεκδίκηση” συνοδεύεται και από καλαίσθητο artwork

0
1
X
+
error: Content is protected !!