20.000 κάτοικοι Δήμου Παγγαίου χωρίς ιατρική κάλυψη

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλ. Αναστασιάδης με ανάρτηση του στα social media λίγες μέρες πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου διεκδικεί αλλά και εκφράζει την αγανάκτηση του για την υποστελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στην Παραλία Οφρυνίου και μάλιστα επιρρίπτει ευθύνες στους Βουλευτές του Νομού Καβάλας όπου  και τους καλεί να αναλάβουν τις αρμόζουσες ευθύνες.

Μόλις λίγες μέρες πριν από την συμπλήρωση ενός χρόνου της δεύτερης θητείας του (πρώτη 2014-2019), (2019 -2020) στην ανακοίνωση του  ο Φίλιππος Αναστασιάδης θυμίζει προφανώς στην κυβέρνηση και τους βουλευτές ότι το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στην Παραλία Οφρυνίου εγκαινιάστηκε το 2013 και γράφει συγκεκριμένα:

Προκαλεί αγανάκτηση το γεγονός της μη στελέχωσης μέχρι σήμερα, σε μόνιμη βάση, του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στην Παραλία Οφρυνίου, που εγκαινιάστηκε το 2013. Ένα μεγάλο τμήμα του Δήμου Παγγαίου, που ο πληθυσμός του, ειδικά το καλοκαίρι ξεπερνά τις 20.000 κατοίκους, μένει χωρίς ιατρική κάλυψη σε ώρα ανάγκης. Είναι απαράδεκτο, το 2020, να πρέπει να διανύσεις απόσταση άνω των 40 χιλιομέτρων για να επισκεφθείς ιατρό στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης. Πρέπει να στελεχωθεί άμεσα απο τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας!
Καλούμε όλους τους Βουλευτές του Νομού Καβαλας να αναλάβουν τις ευθύνες .

Η διεκδίκηση συνοδεύεται και από σχετικό artwork

Facebook Comments
X
+