Χτες το μεσημέρι (1.53) γράψαμε ένα άρθρο με τίτλο και με το ερώτημα “Όλα Καλά” (ΕΔΩ) και κάναμε λόγο για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που είχαμε στην διάθεση μας. όχι μόνο κανένας δεν μας απάντησε αλλά μάλιστα κάποιοι “ενοχλήθηκαν” από το άρθρο. Κάποιοι που από ότι φαίνεται θέλουν να κάνουν διαχείριση πληροφοριών και ενημέρωσης κατά το δοκούν και σε μέσα επιλογής τους. Από την συνέχεια των πραγμάτων κάποιες από τις πληροφορίες που είχαμε άρχισαν να επιβεβαιώνονται και με την ξαφνική ανακοίνωση της απόφασης γενικευμένης χρήσης μάσκας (ΕΔΩ) στις δημοτικές υπηρεσίες από σήμερα τότε πλέον γνωρίζαμε ότι τα πράγματα δεν είναι “Όλα Καλά”.
Όποιος ανατρέξει στις σελίδες μας γνωρίζει ότι με το θέμα κορονοϊός ασχολούμεθα από τότε που ξεκίνησε αρχές Μαρτίου και πολλές φορές έχουμε γράψει ότι η διαχείριση ενός τέτοιου θέματος χρειάζεται σοβαρότητα από όλους και περισσότερο από τον τύπο, και προσπαθούμε ότι μεταδίδουμε να το κάνουμε με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο. Αλλά δε θα κρύψουμε την αλήθεια ή δεν θα χρυσώσουμε το χάπι ειδικά όταν υπάρχουν ευθύνες.

Η χτεσινή μέρα ξεκίνησε με πολλά τηλεφωνήματα από απλούς συμπολίτες μας αλλά και ΥΠΕΥΘΥΝΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς που ανησυχούσαν και μας μετέδιδαν πληροφορίες και επίσης μας έθεταν ερωτήματα που εμείς υπεύθυνα δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε. Πληροφορίες και ερωτήματα για τοπική βιομηχανία, πληροφορίες για σούπερ Μάρκετ της περιοχής, αλλά από πολύ νωρίς μας έγινε γνωστό ότι στο Κέντρο υγείας Ελευθερούπολης υπήρχε μεγάλη κινητικότητα, αργότερα ότι έγινε απολύμανση, ότι σε όλους τους εργαζόμενους και ιατρούς γινόταν τεστ και άλλα πολλά που και πάλι δεν τα ανακοινώνουμε πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα των τέστ.

Το paggaionet (προς τιμή μας) δεν είναι στα Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα άρα για κάποιους (δυστυχώς πολλούς) είμαστε πλέον σε Μαύρη λίστα για να μας ενημερώνουν ή έστω να μας μιλήσουν, δεν πειράζει εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα για ανεξάρτητη ενημέρωση και όχι της προπαγάνδας…..

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!