Όχι από Σκουρλέτη στο τελεσίγραφο σε δίκη οι δημοτικοί σύμβουλοι του Παγγαίου.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για άρνηση Σκουρλέτη να αλλάξει γνώμη για την τροπολογία.  Μετά το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου φαίνεται ότι ήταν άκαρπες οι προσπάθειες των βουλευτών να αλλάξουν γνώμη στον υπουργό και έτσι όσο αναφορά τις διώξεις και τον καταλογισμό όλα συνεχίζονται ως έχει.  Πάντως σε αντίθεση με το γεγονός την αρνητική στάση Σκουρλέτη στις επαφές με τον κ Παπαφιλίππου, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Εμμανουηλίδης λακωνικά δήλωσε σε κύκλους “ακόμα υπάρχει χαραμάδα ελπίδας”. 

Όπως ειπώθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο η διαδικασία του καταλογισμού είναι εν εξελίξει και υπάρχουν φόβοι άμεσης επιβολής του ίσως ακόμα πριν και από την δίκη της 5 Σεπτεμβρίου.  Όσο για το ποινικό δικαστήριο αν ακόμα η απόφαση είναι Αθωωτική ναι μεν θα είναι θετικό, αλλά δεν σημαίνει ότι και τα πειθαρχικά που θα παίξουν ρόλο στην μετεξέλιξη των δημοτικών εκλογών θα είναι αθωωτικά. Υπάρχουν απτά παραδείγματα όπου υπήρξαν ποινικές αθωώσεις αλλά διοικητικά και πειθαρχικά υπήρξαν ποινές και παύσεις π.χ Ξουλόγης αθώωση στα πολιτικά δικαστήρια για Αρσενικό, Γκρέϊντερ, Κάμπινγκ Οφρυνίου που για αυτά τα τρια παραπτώματα του έχουν επιβληθεί αργίες χωρίς να έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί γιατί έχει καταφύγει στο ΣΤΕ το γνωστό του ΣΤΕκι. Και μια που μιλάμε για Ξουλόγη θυμίζουμε ότι όλη αυτή η ιστορία εφιάλτης ξεκίνησε μετά από την βλακώδη καταγγελία Ξουλόγη για τα δίμηνα. 

Τώρα λοιπόν μετά την δεύτερη άρνηση Σκουρλέτη  εν΄αναμονή  εφαρμογής του plan B δηλαδή την αποστολή από τον Δήμο της καταγγελίας του Δήμου Παγγαίου για τις ίδιες πρακτικές προσλήψεων από πολλούς άλλους δήμους.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,173 προβολές
X
+