Στη Δράμα οι νέοι πρόσφυγες όχι άλλοι πρόσφυγες στο Δ. Παγγαίου

Αποκλειστικές δηλώσεις Φιλ. Αναστασιάδη στο paggaionet. 
ΟΧΙ άλλοι πρόσφυγες στο Δήμο Παγγαίου. 
Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα και οι διάφορες πληροφορίες που την τελευταία ώρα κάνουν λόγο ότι  οι πρόσφυγες που φτάνουν αύριο στη Καβάλα δεν θα πάνε στη Δράμα 

Ο Δήμαρχος; Παγγαίου αμέσως μετά την λήξη της έκτακτης συνεδρίασης της ΠΕΔ. ΑΜ.Θ στη Καβάλα έκανε τις  πιο κάτω δηλώσεις στη σελίδα μας.

Από όσο γνωρίζω προχωράνε κανονικά οι ετοιμασίες ώστε αύριο οι νέοι πρόσφυγες να μεταφερθούν στην Δράμα, ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που δημιούργησαν ανησυχία.
Οι δήμαρχοι της περιφέρειας συνεχάρησαν τον Δήμο Παγγαίου και τον Δήμο Καβάλας για την στάση τους και την φιλοξενία των προσφύγων και υποσχέθηκαν την όποια στήριξη (ακόμα και οικονομική) ώστε αυτοί οι δύο δήμοι να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν.

Στο ερώτημα μας αν ο Δήμος Παγγαίου υπάρχει περίπτωση να δεχτεί νέους πρόσφυγες μας είπε χαρακτηριστικά:

Ο Δήμος Παγγαίου συμφώνησε να βοηθήσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τον όρο ότι οι πρόσφυγες δεν θα ξεπερνούν στο σύνολο τους  200. 
Την περασμένη Κυριακή μας ζητήθηκε να πάρουμε ακόμα 100 αρνηθήκαμε και είμαστε κατηγορηματικοί ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία πίεση για άλλους πρόσφυγες γιατί αυτές είναι οι αντοχές μας 
σήμερα καισε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αντιδράσουμε ακόμα και με κινητοποιήσεις, ακόμα και να κλείσουμε τις εισόδους του Δήμου με απορριμματοφόρα.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,484 προβολές
X
+