Όταν ο Δήμος και η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου έχουν κέφια.

Ήρθε ο χειμώνας αλλά στην Ελευθερούπολη μύρισε Άνοιξη

Όπως είναι γνωστό Παρασκευή η Ελευθερούπολη πρωτεύουσα του Δήμου κατακλύζετε από κόσμο λόγω του Παζαριού, δεν ήταν δυνατόν να μείνει απαρατήρητο το γεγονός ότι η Ελευθερούπολη έχει φορέσει τα γιορτινά της  για την αυριανή παρέλαση αλλά  και όχι μόνο. Θαυμάσιες κατασκευές με λουλούδια που ήρθαν να μείνουν όπως μας είπε ο εμπνευστής του project Χρ. Μποσμπότης διακοσμούν τους κεντρικούς δρόμους, καθώς και τον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο.
Ειδικές κατασκευές φτιαγμένες με μεράκι με εποχιακά λουλούδια (χρυσάνθεμα τώρα) έχουν τοποθετηθεί σε παρτέρια και σχεδόν σε κάθε κολόνα της Φρ. Παπαχρηστίδη. Θετικά τα σχόλια των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών αλλά και με ένα ερώτημα στο στόμα: Πως θα ποτίζονται εκεί πάνω;
Την απάντηση θα την βρείτε στο τέλος του βίντεο που ακολουθεί.

Σε κέφια η κοινωφελούς επιχείρηση του Δήμου.

Ενόψει της γιορτής του Τσίπουρου (5 Νοεμβρίου) η οποία για φέτος επιφυλάσσει εκπλήξεις, η κοινωφελής επιχείρησης μετά από ιδέα της προέδρου Αποστολίας Δημητρακούδη, τα συνεργεία της δημοτικής ενότητας Ελευθερούπολης σχεδίασαν και τοποθέτησαν στη Ν. Πέραμο στον χώρο της εκδήλωσης πολύ καλαίσθητη κατασκευή για οριοθέτηση του χώρου και να υποδεχτεί τους επισκέπτες. Η κατασκευή έγινε κατόπιν παραγγελίας σε ιδιώτη και θα είναι επαναχρησιμοποιούμενη και σε άλλες εκδηλώσεις.

Όλα έτοιμα για την Κυριακή και την Ημέρα του Κάστανου

Όλα είναι έτοιμα για τη φετινή “Ημέρα Κάστανου” στο όμορφο καστανοδάσος του Παλαιοχωρίου Παγγαίου την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί! Άφθονα κάστανα, κρασί και μια πολύχρωμη μουσικοχορευτική παράσταση σας περιμένουν, για να μετατρέψουν την εξόρμηση σας στη φύση, σε μια μοναδική εμπειρία! 

 

 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,470 προβολές
X
+