Όταν η σωφροσύνη έχει πάει περίπατο

Καταδίκη Ξουλόγη και από την ΚΕΔΕ μετά την καταδίκη του και από το Δ. Συμβούλιο Παγγαίου.

Ο τελευταίος που έχει το δικαίωμα να κουνά το χέρι ή να έχει απαιτήσεις σε όλη αυτή την ιστορία των καταλογισμών είναι ο Βασίλης Ξουλόγης, ο άνθρωπος που με την  εκδικητική, ανεύθυνη, κακόβουλη καταγγελία του δημιούργησε το πρόβλημα στον Δήμο, στον εαυτό του, την οικογένεια του, την παράταξη του σε ανθρώπους συνεργάτες του που τον στήριζαν για χρόνια, σε 20 νέους δημοτικούς συμβούλους που δεν του έφτεξαν σε τίποτα και βέβαια σε όλους τους ΠΡΩΗΝ δημοτικούς συμβούλους που του είχαν προσφέρει την στήριξη τους με την θετική ψήφο στα δίμηνα 2011-2014  , που τώρα οι 22 έξω από την δημοτική “αρένα” έντρομοι , αηδιασμένοι σύρονται στο παιχνίδι του παραλόγου.
Βέβαια ο κ Ξουλόγης μπορεί να χαίρεται γιατί εντέλει κατάφερε να εκδικηθεί κάποιους από τους παλιούς και να τους βλέπει τώρα στην λίστα να φιγουράρουν κατηγορούμενοι και να τους έχουν καταλογιστεί μεγάλα ποσά. Αλλά  με πολύ βαρύ οικονομικό και πολιτικό τίμημα. Οικονομικό γιατί και σε αυτόν προσωπικά έχει καταλογιστεί το ποσόν του 1.225.000€.  και βέβαια τον θυμό, απογοήτευση και απαξία όλων εκ των 22 νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων της παράταξης του που τους έχουν καταλογιστεί ποσά από (χαμηλότερο)  365.000€  ως και 1.360.000€. Ακόμα και σε περίπτωση νομοθετικής ρύθμισις ο Βασίλης Ξουλόγης μπορεί να την γλυτώσει οικονομικά αλλά το πολιτικό τίμημα θα το πληρώσει εις το ακέραιον. Οι πρώην και νυν συνεργάτες και δη δημοτικοί σύμβουλοι μετά την προηγούμενη πατάτα καταγγελία Ξουλόγη για το πόθεν έσχες που τους είχε βάλει σε δικαστικούς αγώνες και αγωνίες για μια φορά ακόμα συνειδητοποίησαν ότι ο Ξουλόγης χωρίς ενοχές τους χρησιμοποιεί σαν άβουλα πιονάκια στην πολιτική του και εκδίκησης σκακιέρα, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι όποιες επιπτώσεις, όλα και όλοι είναι αναλώσιμα για εκείνον. Τους έσυρε μια με το πόθεν έσχες και τώρα τους σέρνει για τα δήμηνα, άραγε στο μέλλον με τι άλλο; Η αγανάκτηση τους είναι πλέον τόσο ορατή όπως και η μεγάλη πολιτική απομόνωση Ξουλόγη. Δεν θα είναι έκπληξη αν σύσσωμοι οι ΝΥΝ και πρώην δημοτικοί του σύμβουλοι Ξουλόγη αρνηθούν να συνεχίσουν την όποια ενασχόληση με τα κοινά, δίπλα του ή σε μελλοντική εκλογική μάχη.
Το τέλος εποχής Ξουλόγη επισπεύσθηκε από τον ίδιο και τις πράξεις του.

Η κατάσταση είναι πλέον πολύ σοβαρή αφού φτάσαμε στον καταλογισμό και αν δεν υπάρξει πολίτικη λύση π.χ μια νομοθετική ρύθμιση τότε οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για δημοτικούς συμβούλους, τις οικογένειες τους, τον Δήμο και σε άλλους δήμους.

Ο Βασ. Ξουλόγης έντρομος πλέον σπεύδει στις εφημερίδες και τα Μ.Μ.Ε. και δηλώνει στις εφημερίδες βέβαιος ότι το θέμα καταλογισμού ξεπερνιέται ΕΥΚΟΛΑ με μια νομοθετική ρύθμιση, είναι ο ίδιος άνθρωπός (ο Ξουλόγης) που δήλωνε στα Δημοτικά συμβούλια βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει κανένας καταλογισμός και ειρωνευόταν όλους και όλα που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου από την εκδικητική, ανεύθυνη, κακόβουλη καταγγελία του. Βέβαια Ξουλόγης είναι……. και μας έχει συνηθίσει να δηλώνει “τζάμπα” βέβαιος σε πολλά στο παρελθόν, να είναι είρων και να μιλά απαξιωτικά.

Δείτε τι έλεγε όταν ξέσπασε (Ιανουάριος 2017) η μπόχα της καταγγελίας του, ακούστε τον με ευλάβεια όπως ζητά και ακούστε την βεβαιότητα του που έλεγε δεν θα υπάρξει κανένας καταλογισμός, ότι οι προσλήψεις δεν μπορούν να κριθούν παράνομες, ότι η υπόθεση θα πάει στο αρχείο, όταν έλεγε ότι όλα αυτά τα έστισε η διοίκηση για το Θεαθήναι και για φιέστα. Και μιλούσε απαξιωτικά για τον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης. Και χλεύαζε τους ανησυχούντες συναδέλφους που κατέδωσε.
Είπαμε ευλαβικά.

Και να που φτάσαμε σήμερα μετά την καταγγελία του στο ότι τα δίμηνα κρίθηκαν παράνομα και έφτασε ο καταλογισμός και ότι οι αρχές ζητούν τα Α.Φ.Μ. ο πρώην μέσω του τύπου από την μία απαιτεί από τον Φίλιππο Αναστασιάδη να του λύσει το πρόβλημα (πρόβλημα που ο ίδιος ο Ξουλόγης  ξεκίνησε), με ενέργειες για νομοθετική ρύθμιση. Και από την άλλη άκουσον άκουσον κατηγορεί τον Φίλιππο Αναστασιάδη ότι καθυστερεί για τις ενέργειες γιατί τάχα κάνει μικροπολιτική.  Και ποιος το λέει  αυτό ; Ο άνθρωπός που τα δημιούργησε το πρόβλημα, ο άνθρωπός που μήνες χλεύαζε και έλεγε ότι δεν θα υπάρξει καταλογισμός. Αν ο Αναστασιάδης κάνει μικροπολιτικη τότε ο Ξουλόγης κάνει χόντρο…………………………….πολιτική.
Ο άνθρωπός που στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έκανε όλους να αγανακτήσουν με την γνωστή εριστική του στάση. Στο ερώτημα γιατί έκανε την καταγγελία και τι κέρδισε; Η αποδοχή του ότι κατάγγειλε όλους εκδικητικά γιατί κάποιοι άλλοι στο παρελθόν τον είχαν καταγγείλει ξεσήκωσε θύελλα.
Δείτε το βίντεο.

Μετά βέβαια μετά την κατακραυγή ο πρώην στις εφημερίδες, ξαναγύρισε σε παλαιότερη εκδοχή του γιατί έκανε την καταγγελία λέγοντας ότι ο Αναστασιάδης αποφεύγει τις προσλήψεις 5μήνων και 8μήνων μέσω ΑΣΕΠ. Δικαιολογία που την είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο και τότε είχε πάρει την πιο υπεύθυνη απάντηση από την Νομικό και τότε αντιδήμαρχο Λία Δημητρακούδη.

Αλλά όπως είπε η κα Δημητρακούδη η σωφροσύνη και το μέτρον έχουν χαθεί και καλό θα ήταν ο Πρώην πριν συνεχίσει να κάνει δηλώσεις από δω και από κει και να εξαπολύει κατηγορίες που μόνο τον εκθέτουν, να γνωρίζει καλλίτερα τι έχει πράξει πρώτα εκείνος δηλαδή την καταγγελία γκάφα που ακόμα και τον εαυτό του έβλαψε αλλά δυστυχώς θα βλάψει και άλλους πολλούς. Ο Πρώην δήμαρχος να παρακαλάει τον Θεό ώστε ο Φίλιππος Αναστασιάδης να πετύχει μια νομοθετική ρύθμιση ή όποια λύση στο πρόβλημα που αλαζονεία του Ξουλόγη που συνεχίζει, το προκάλεσε.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
3,845 προβολές
X
+