Όταν ένας δικό σου άνθρωπος, όταν ένας άνθρωπος εκλεγμένος στην παράταξη σου, όταν ένας άνθρωπός σου καταβάλει ενοίκιο, όταν ένας νέος επιτυχημένος άνθρωπός, όταν ένας επιχειρηματίας της περιοχής σου σας λέει ονομαστικά:
(κύριε) πρόεδρε της ΔΕΥΑΠ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Η αγανάκτηση έγινε οργή!!
Δήμαρχε μου Filippos Anastasiadis αντιδήμαρχε μου Christos Bosmpotis ξέρετε πόσο σας εκτιμώ και σας σέβομαι, αλλά δυστυχώς προσπαθείτε να κλείσουμε τα μαγαζιά μας !!!!
Δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα στο σημείο να στραφώ εναντίον σας!!

Τότε κύριοι πιάσατε πάτο. Αλήθεια πρόεδρε της ΔΕΥΑΠ, αλήθεια δήμαρχε, αλήθεια Χρ. Μποσμπότη κάποια ευθιξία υπάρχει; Πόσες φορές στην “πολιτική” καριέρα σας θα πρέπει να τα ακούσετε για να τα εμπεδώσετε και να πάψετε να βλάπτετε κόσμο και μάλιστα κόσμο που σας στήριξε. Η αλαζονεία έχει όρια και συνέπειες. Και βέβαια δεν είναι ο πρώτος που σας τα λέει και πολλοί άλλοι σας τα είπαμε πριν και πολλοί άλλοι σας τα λένε πλέον καθημερινά!

Κύριοι εκεί της διοίκησης το βράδυ μετά όταν τα φώτα της δημοσιότητας (που τόσο λατρεύετε) σβήσουν, και μετά που θα έχετε ερωτοτροπήσει με το υπέρμετρο EGO σας, πριν κοιμηθείτε απλά αναλογιστείτε τι πήγε λάθος ώστε ο Θανάσης και ο/η κάθε Θανάσης έφτασαν στο σημείο να σας λένε είμαστε αγανακτισμένοι, με στρέψατε εναντίον σας κλπ.
Δήμαρχε θυμάσαι την τελευταία μου ερώτηση, στον τελευταίο διάλογο μας πριν μήνες; Μήπως σου θυμίζει κάτι;

Διαβάστε λοιπόν την καταγγελία του ιδιοκτήτη του εστιατορίου Μποστανι Κονδύλη Αθανασίου. Ο οποίος είχε εκλεχτεί με τον συνδυασμό του Φιλ. Αναστασιάδη.

Μετά από 8 χρονια υπομονής σε πολλά θέματα έφτασα στο σημείο να σας συγχαρώ για την απαξίωση σας και την ειρωνεία σας!!!! Μετά από πολλές αιτήσεις για αλλαγή της συγκεκριμένης αντλίας η απάντηση σας ήταν να πάω να το πω στο Δήμο εκεί που πληρώνω ενοίκιο!!! Και η ημέρα έφτασε 22/8/2020 Και ώρα 21:00 να διώχνω το κοσμο απο το μαγαζι μου, ακούστε, ακούστε γιατι δεν ειχα νερό να πλύνω τα ποτήρια μου .

Δήμαρχε μου Filippos Anastasiadis αντιδήμαρχε μου Christos Bosmpotis ξέρετε πόσο σας εκτιμώ και σας σέβομαι, αλλά δυστυχώς προσπαθείτε να κλείσουμε τα μαγαζιά μας !!!!

Με πολλούς μάρτυρες σημερα ο αριθμός ατόμων που έφυγε από το μαγαζι μου ξεπερνούσε τα 150 άτομα Πως θα σας πληρώσω εγώ αύριο το ενοίκιο??? Πως θα σας πληρώσω αυριο το νερό????

Με εκτίμηση ο εκλεγμένος με τον συνδυασμός σας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μποστανι Κονδύλης Αθανάσιος!!!!

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!