Όλα προχωρούν μπρος και γρήγορα για το “Ονειρο”

Καθοριστική και αποτελεσματική η συνάντηση που κάλεσε ο Φιλ. Αναστασιάδης για το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο, ανατροπή κλίματος, νέες εκδηλώσεις.
Είναι γεγονός ότι ο Φιλ. Αναστασιάδης γύρισε κεφάτος, ορεξάτος και σίγουρα ενισχυμένος από την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.  Και ας το λένε για άλλους  αλλά σίγουρα όλοι μπορούν να διακρίνουν  μια υφή αυτοπεποίθησης στο πρόσωπο του κ Αναστασιάδη (Βλέπε Λουτρά).  Και όπως έδειξε στις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης είναι πλήρως ενημερωμένος. 
Ενημερωμένος και για τα προβλήματα του Χριστουγεννιάτικου Ονείρου, αφού ότι είχε προηγηθεί τουλάχιστον για τη  Ελευθερούπολη προμήνυε εκτροχιασμό τρένου……….. και δεν μιλάμε για το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι……. και έστι ο Δήμαρχος έκανε άμεσα αλλαγή πορείας. Με την επιστροφή του ο Δήμαρχος κάλεσε συνάντηση και έδωσε βαρύτητα στο Χριστουγγεννιάτικο όνειρο και ζήτησε αλλαγή πορείας, άμεσες λύσεις και συνεργασία. Και αυτό δεν άργησε να φανεί αφού ένας μηχανισμός (άγνωστo γιατί αδρανούσε) άρχισε να λειτουργεί. 

Νωρίτερα με μια λυτή ανάρτηση στο f.b. ο Χρ. Μποσμπότης ανακοίνωσε νέα εκδήλωση για την Ελευθερούπολη και γράφει χαρακτηριστικά: Και φέτος τα Χριστούγεννα η υπόγεια διάβαση “παίρνει φωτιά ” με ενα πάρτυ σαν το παλιό κρασί!!!

Ο κ Μποσπότης τονίζει το υπόγεια διάβαση και την επαναφέρει ως πόλο στις εκδηλώσεις. Τρεις είναι μέχρι στιγμής οι προστιθέμενες εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη και θα γίνουν στην Διάβαση. Η υπόγεια διάβαση υπήρξε το μήλον της Έριδος αφού η κ Χρυσαφούδη δεν ήταν υπέρ της χρήσης της διάβασης αφού όπως έλεγε δεν κάνει εκδηλώσεις στη στοά διότι ο κόσμος θα ‘τραβηχτεί’ εκεί και δεν θα δουλέψουν τα μαγαζιά. Τις μόνες εκδηλώσεις που θα έκανε στον συγκεκριμένο χώρο ήταν μόνο εκδηλώσεις με τους παιδικούς σταθμούς.

Στις συναντήσεις με τους έμπορους επισημάνθηκε η αναγκαιότητα της διάβασης αφού φέτος δεν υπάρχει η γνωστή πλατεία που στηνόταν το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο γιατί πλέον ο χώρος είναι η κεντρική Παιδική Χαρά. Καθώς επίσης η έλλειψη μεγάλης συναυλίας και εδώ να θυμίσουμε ότι η πρώτη & τελευταία “μεγάλη” συναυλία ήταν της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και από πέρσι επανήλθαμε στα παλαιότερα χρόνια και σε μικρό-μεσαίου Budget συναυλίες. Και φέτος θα μπορούσε να γίνει το ίδιο…. Λίγο φαντασία, λίγο τρέξιμο και θα γινόταν εύκολα και φτηνά όπως ακούμε.

Το Oldies but Goodies από ότι μαθαίνουμε θα είναι ένα πάρτυ άλλης εποχής με την συμμετοχή D.Js και εκπλήξεις.
Φειδωλός στις δηλώσεις για τις άλλες εκδηλώσεις ο κ. Μποσμπότης ο οποίος τονίζει ότι με οδηγία του Φιλ. Αναστασιάδη αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει η εκδήλωση για την μικρή Ιωάννα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Facebook Comments
728 προβολές
X
+