Χρυσό για Αννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στο Μόναχο

ΜΟΝΑΧΟ. Κορυφαία στον αγώνα του Αεροβόλου Πιστολιού Γυναικών αναδείχθηκε την Τετάρτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας η Αννα Κορακάκη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ), στον προκριματικό η Κορακάκη ήταν μεταξύ των κορυφαίων.

Πρώτη τερμάτισε και προκρίθηκε επίσης η Olena Kostevych από την Ουκρανία (587-30x), ισοφαρίζοντας το Παγκόσμιο Ρεκόρ που κατέχει η Άννα από πέρυσι (Παγκόσμιο Κύπελλο ΗΠΑ στις 12/5/2018)

Όμως στη σκοποβολή όπως τίποτα δεν είναι τυχαίο, επίσης τίποτα δεν είναι και σίγουρο.

Μπορεί η Ουκρανή αθλήτρια να πέτυχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, όμως η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στον τελικό.

Μπήκε με τον αέρα της υπεροχής και τέθηκε επικεφαλής από την αρχή. Απειλήθηκε μόνο από τις Minjung Kim (KOR) και Wei Qian (CHN).

Η Άννα Κορακάκη επιδεικνύοντας αποθέματα ψυχραιμίας, κατάφερε βολή με τη βολή να εξασφαλίσει την ελάχιστη διαφορά (0,2) που θα την έφερνε στη μάχη για το Χρυσό. Τελικά τα κατάφερε! Ήταν καλύτερη στις βολές που έκριναν το χρώμα του μεταλλίου. Χρυσό για την Ελλάδα.

Την Παρασκευή, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αγωνίζεται στο Μικτό του Αεροβόλου Πιστολιού μαζί με τον αδελφό της Διονύσιο.

Εθνικός Κήρυξ

X
+
error: Content is protected !!