Χαράλαμπος Χρυσανίδης: Από μειωμένη ενδεχομένως αντίληψη !

Για μειωμένη αντίληψη των πραγματικών γεγονότων και μειωμένη αντίληψη των συνεπειών των ενεργειών του κατηγορεί τον Βασ. Ξουλόγη ο Χαρ. Χρυσανίδης.
Ο πρώην Δήμαρχος Χαρ. Χρυσανίδης που από τις εκλογές του 2014 παραμένει συνετά σιωπηλός και αμέτοχος, από ότι φαίνεται δεν θα παραμείνει αμέτοχος μετά την γκάφα της καταγγελίας του Βασ. Ξουλόγη, που εμπλέκει τον ίδιο αλλά και άλλους πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους στο θέατρο του παραλόγου και σήμερα βρίσκονται μπροστά στο καταλογισμό εις βάρους τους του ποσού 1.800.000€ και άλλων κυρώσεων.
Ο Χαρ. Χρυσανίδης γνωστός πολιτικός μηχανικός, ένας επαγγελματίας όπως πολλοί άλλοι, αλλά και αγρότες και συνταξιούχοι στην Λίστα Ξουλόγη (καταλογισμού) που αν το θέμα δεν διευθετηθεί αλλιώς (πολιτικά, βούλευμα) θα βρεθεί και θα βρεθούν σύντομα σε πολύ δύσκολη οικονομική και ποινική θέση.
Στον Χαρ. Χρυσανίδη στον καταμερισμό του αναλογεί περίπου το ποσόν του 1.000.000€ και αυτό γιατί όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος από το 2011 έως το 2014 (θητεία Ξουλόγη) και μάλιστα ήταν και αρχηγός παράταξης της αντιπολίτευσης με την ψήφο του σε 8 αιτήσεις του Βασ. Ξουλόγη για προσλήψεις τον στήριξε και ψήφισε για να υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις.
Ο Χαρ. Χρυσανίδης με έγγραφό του που κατέθεσε πριν λίγες μέρες στον Πρόεδρο του ανώτατου συμβουλίου ΑΣΕΠ, την Αποκεντρωμένη διοίκηση ΑΜΘ, τον Εισαγγελέα πρωτοδικών Καβάλας και τον Δήμο Παγγαίου Διαμαρτύρεται έντονα, καταγγέλλει τον πρώην Βασ. Ξουλόγη ότι έχει την ποινική και αστική ευθύνη των αποφάσεων αν κηρυχθούν παράνομές, δίνει στοιχεία για έλεγχο και διερεύνηση και κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τις συνέπειες αυτής της “Συλλήβδην ένοχοι όλοι” απόφαση.

Διαβάστε το έγγραφο.

Facebook Comments
1,819 προβολές
X
+