Όταν η προσφυγιά έχει χρώμα…… πολιτικό & κομματικό.
Τότε Όχι σήμερα Ναι…. Γιατί ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…..

Ο Δήμαρχος Παγγαίου σε δηλώσεις του χτες στο enanews.gr δήλωσε ότι και ο Δήμος Παγγαίου θα φιλοξενήσει πρόσφυγες από την Ουκρανία στις κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου του Δ. Παγγαίου.

Η δήλωση αυτή του Δημάρχου Παγγαίου ήρθε μετά από το ομόφωνο ψήφισμα που εξέδωσε στην έκτακτη της συνεδρίαση η ΚΕΔΕ από την Αθήνα και το αίτημα οι δήμοι να ανταποκριθούν στο πρόβλημα το οποίο υπάρχει με τους πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Η σημερινή απόφαση του Δημάρχου Παγγαίου για φιλοξενία προσφύγων στις παιδικές κατασκηνώσεις Ν. Περάμου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση του, το Μάρτιο του 2016 που αρνήθηκε στο τότε αίτημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οι δήμοι να ανταποκριθούν στο προσφυγικό πρόβλημα και να φιλοξενήσουν προσωρινά πρόσφυγες. Τότε ο Φιλ. Αναστασιάδης με το επιχείρημα: Η φιλοξενία προσφύγων θα είναι καταστροφική για τον τουρισμό και θα πλήξει την τοπική οικονομία και ειδικότερα τους επαγγελματίες του χώρου….. αρνήθηκε την όποια φιλοξενία στις κατασκηνώσεις.

Διαβάστε την επιστολή και με προσοχή την επιχειρηματολογία του Φιλ. Αναστασιάδη στον τότε υπουργό εσωτερικών και την άρνηση του για την φιλοξενία προσφύγων στις παιδικές κατασκηνώσεις και αλλού.

Τι άλλαξε από τότε: Γιατί τότε οι πρόσφυγες ήταν “καταστροφή” και σήμερα όχι;

Περισσότερα ΕΔΩ

0
0
X
+
error: Content is protected !!