Φιλοζωϊκό Σωματείο Καβάλας “Αίσωπος”.. Το bazaar μας

Τα Χριστούγεννα σε όλο τον πλανήτη γιορτάζουμε την αγάπη και την προσφορά. Και τα δύο πηγάζουν από την καρδιά και την ψυχή μας και δίνονται σε αυτούς που αγαπάμε αλλά και σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Τα κατοικίδια ζώα έχουν έμφυτη τη προσφορά αγάπης προς τον άνθρωπο.
Στη χώρα μας τα αδέσποτα είναι χιλιάδες και το μόνο που ψάχνουν είναι την οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.
Το σωματείο μας συστάθηκε το 1992 και από τότε δίνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα για να σταθεί όσο μπορεί στο πλευρό όλο και περισσότερων αδέσποτων, αλλά και δεσποζόμενων ζώων, που έχουν ανάγκη. Ο νόμος είναι πια με το μέρος μας, αλλά δεν υπάρχουν κρατικές επιχορηγήσεις. Έτσι, τα μόνα έσοδά μας είναι οι προσφορές του κόσμου.
Σας καλούμε να σταθείτε και πάλι στο πλάϊ μας κάνοντας τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας από το περίπτερό μας στο μπαζάρ του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 (ώρα 9πμ – 9μμ), την Κυριακή 24 (ώρα 9πμ – 3μμ) και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου (ώρα 9πμ – 9μμ) στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας.
Στο μπαζάρ μας θα βρείτε πράγματα που μέλη του “Αισώπου” έχουν κατασκευάσει με τα χέρια τους, δωρεές από μαγαζιά και από ιδιώτες αλλά και αντικείμενα που κάποιοι συμπολίτες μας δε χρειαζόταν πια και θέλησαν αντί να τα πετάξουν να τα προσφέρουν για μεταπώληση με σκοπό τη προσφορά στα αδέσποτα. Φέτος στο μπαζάρ μας θα βρείτε και το βιβλίο προσφορά της κυρίας Ανδριανής Χ. Κουτσάκου σε εκδόση του αείμνηστου Ρουδομέτωφ και του Ιστορικού & Λογοτεχνικού Αρχείου Καβάλας (Ι.Λ.Α.Κ.). Ακόμη, θα βρείτε τα υπέροχα ημερολόγια μας για το 2018 τα οποία έχουν μέσα φωτογραφίες από αδέσποτα της πόλης μας, τα οποία είναι προς υιοθεσία. ΣτοΝχώρο μας θα υπάρχει και κουμπαράς για όσους απλά θέλουν να μας ενισχύσουν με κάποια χρηματική δωρεά.
Πριν λίγες μέρες μια νεαρή γυναίκα, γνωστής φιλόζωης οικογένειας της πόλης μας, ζήτησε από τις φίλες της αντί για δώρο γενεθλίων να προσφέρουν τροφές στο σωματείο μας. Έτσι αυτή η όμορφη σκέψη έγινε πράξη και αποτελεί παράδειγμα το οποίο θέλουμε να προωθήσουμε. Φέτος επιλέξτε έστω ένα δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι από το σωματείο μας.
Ελάτε να μας γνωρίσετε και να κουβεντιάσετε μαζί μας. Έχουμε ανάγκη από εθελοντές που μπορούν να σταθούν στο δύσκολο αυτό έργο. Μπορείτε ακόμα, εάν το επιθυμείτε, να φέρετε τροφές και φάρμακα για γάτες και σκύλους, στο περίπτερό μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ. Σας περιμένουμε κοντά μας και σας ευχόμαστε καλές γιορτές.

Φιλοζωϊκό Σωματείο Καβάλας “Αίσωπος”

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,532 προβολές
X
+