Φιλανθρωπική εκδήλωση

Φιλανθρωπική εκδήλωση για το «Τραπέζι της Αγάπης»

Διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερούπολης

Μια ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως για το «Τραπέζι της Αγάπης» στο προαύλιο χώρο του παλαιού Οικοτροφείου Θηλέων της Μητροπόλεως στην Ελευθερούπολη, παρουσία των Τοπικών Αρχών, του Κλήρου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων του Δήμου Παγγαίου και δεκάδων συμπολιτών μας που ήρθαν για να στηρίξουν την Φιλανθρωπική δράση της τοπικής μας Εκκλησίας.
Την εκδήλωση στήριξαν ενεργά ο Δήμος Παγγαίου, η Φιλόπτωχος Αδελφότητας Ελευθερούπολης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης και ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «ΤΟ ΠΡΑΒΙ» που φρόντισαν για το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Τραπέζι Αγάπης» εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2012. Τελεί υπό την σκέπη της Μητρόπολης Ελευθερούπολης. Από τότε μέχρι και σήμερα, με την βοήθεια των εθελοντριών της Φιλόπτωχου Αδελφότης Ελευθερούπολης, οι οποίες με προθυμία και χαρά ανέλαβαν να διακονούν το Τραπέζι της Αγάπης, ετοιμάζει και προσφέρει καθημερινά ένα πιάτο ζεστού και καλομαγειρεμένου φαγητού στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Φωτο: Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ελευθερούπολης “Η ΑΡΩΓΗ”

Facebook Ο Ενήμερος Παγγαίου

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,906 προβολές
X
+