Φίλιππος Αναστασιάδης: Τέλος στη Λάσπη

Αγαπητοί φίλοι, η πορεία του καθενός από εμάς είναι γνωστή. 
Όπως γνωστό είναι ότι στα πέντε χρόνια της θητείας μου δέχτηκα εγώ, η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου δεκάδες καταγγελίες και αναφορές από τον κ. Ξουλόγη. 
Σύρθηκα σε υπηρεσίες και δικαστικές αίθουσες εξαιτίας του. 
Είχα επίσης πολλές φορές την ευκαιρία να συμπεριφερθώ με τον ίδιο τρόπο.
Η παιδεία μου, ο πολιτικός πολιτισμός τον οποίο υπερασπίζομαι και η φιλοσοφία μου για τον τρόπο που πρέπει κάποιος να πολιτεύεται δεν μου το επέτρεψαν και δεν κατέθεσα ποτέ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ !!!!!
Στο «θέατρο» που στήθηκε το Σάββατο έξω από το ΑΤ Ελευθερούπολης με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον ίδιο προσπάθησε αυτός και οι παρατρεχάμενοι της παράταξής του να με καταδείξουν ως υπαίτιο της κατάστασης στην οποία βρέθηκε! 
Όσοι με γνωρίζετε φίλες και φίλοι , αντιλαμβάνεστε ότι ουδέποτε για ένα τέτοιο ελάσσονος σημασίας θέμα δεν θα έμπαινα στην λογική να προβώ σε καταγγελία. Σταματήστε λοιπόν κύριοι να πετάτε λάσπη , μην ρίχνετε και άλλο το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης. 
Έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα από το να μετράμε τις αποστάσεις μεταξύ των εκλογικών κέντρων και από το αν ο κ. Ξουλόγης τήρησε ή όχι τις συστάσεις της αστυνομίας. 
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι η μοναδική ασχολία του κ. Ξουλόγη είναι να προσπαθεί να δικαιώσει τον εαυτό του ρίχνοντας την ευθύνη στους άλλους. 
Αιδώς Αργείοι!

X
+
error: Content is protected !!