Σχόλιο της βουλεύτριας Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνιας Ελευθεριάδου για τους παραπλανητικούς πανηγυρισμούς της Κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης.

Όσα φαντασμαγορικά σόου και να στήσει ο κ. Μητσοτάκης, σύντομα η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας θα καταλάβουν ότι το Ταμείο Ανάκαμψης:
 Δεν απευθύνεται στους εργαζόμενους και τη νέα γενιά, αφού δεν έχει καμία πρόβλεψη για αυτούς παρά μόνο διαιώνιση της οικονομικής ανέχειας και του εργασιακού Μεσαίωνα.
 Δεν απευθύνεται στη συντριπτική πλειοψηφία μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν το 95% της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αφού δεν προβλέπει καμία
ουσιαστική στήριξη και ρευστότητα ούτε το πως θα θωρακιστούν απέναντι στον ανταγωνισμό.
 Η οποία μέριμνα του για τη βιομηχανία περιορίζεται σε κάποιες λίγες επιχειρήσεις χωρίς διαφανή κριτήρια, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις πραγματικές ανάγκες χωρίς μια εθνική στρατηγική και τις προτεραιότητες που προκύπτουν από αυτή.
 Έχει σε δεύτερη μοίρα τον πρωτογενή τομέα και την έρευνα και καινοτομία, δεν έχει μέριμνα για την πραγματική μείωση της ανεργίας.
 Δεν παρέχει μέριμνα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, επενδύοντας στο παρωχημένο μοντέλο προηγούμενων δεκαετιών.
 Δεν μεριμνά για τη δημιουργία ενός ισχυρού κοινωνικού κράτους.
 Δεν ενδιαφέρεται για την άμβλυνση των ανισοτήτων οι οποίες διευρύνονται
υπονομεύοντας και την ίδια την ανάπτυξη.
Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, όσους βολικούς μονολόγους και να κάνει για τις κάμερες, να ξέρει ότι οι πολίτες δεν τον ακούνε.
Πολύ απλά γιατί το σχέδιό του για το Ταμείο Ανάκαμψης δεν απευθύνεται σε εκείνους.

Η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Τάνια Ελευθεριάδου

0
0
X
+
error: Content is protected !!