Ο Α.Ο. Καβάλα από σήμερα βρίσκεται οριστικά και αμετάκλητα εκεί που, με βάση την αγωνιστική του πορεία, πρέπει να αγωνίζεται: στη Superleague 2!
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε δεκτή την αίτηση θεραπείας της ομάδας της πόλης, επιβεβαιώνοντας όσους και όσες σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον ΑΟΚ, υποστηρίζοντας και επιδιώκοντας τη δικαίωσή του, είτε μέσα από το Κοινοβούλιο ή μέσω της νομικής οδού.
Παρά τις παραφωνίες του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος παρερμήνευε τον ίδιο του τον νόμο και κουνούσε το δάκτυλο σε όσους τον αμφισβητούσαν, παρά τα κροκοδείλια δάκρυα και τα κατόπιν -εορτής-ενεργειών κάποιων, ο ΑΟΚ κατάφερε να βρει το δρόμο προς το δίκαιο του. Τους αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων της ομάδας.
Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τον συνάδελφο δικηγόρο Μάκη Κεβρεκάκη για τον πολύμηνο αγώνα που έδωσε. Πίστεψε από την πρώτη στιγμή το δίκαιο του ΑΟΚ και δεν παραιτήθηκε ποτέ από τη μάχη.
Τώρα, με τη στήριξη όλων μας, ο ΑΟΚ θα ψάξει το δρόμο του προς τη μεγάλη κατηγορία, εκεί όπου ανήκει! Το καραβάκι σηκώνει πανιά για ψηλότερα!

Η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Τάνια Ελευθεριάδου

3
0
X
+
error: Content is protected !!