Ενημερωθήκαμε για τον τραυματισμό συνδημότισσας και επικοινωνήσαμε  μαζί της. Όπως μας είπε η ίδια συνδημότισσα μας η οποία είναι επώνυμη και αξιόλογο μέλος της κοινωνίας μας και του δήμου Παγγαίου. Μας ενημέρωσε ότι ο τραυματισμός της έγινε την Τετάρτη  17 Μαΐου στο κέντρο της Ελευθερούπολης στην περιοχή του ΚΤΕΛ.  Ο τραυματισμός σοβαρός και επώδυνος χρειάστηκε χειρουργείο. Στην ερώτηση μας αν θα κινηθεί νομικά μας απάντησε: Το σκέφτηκα την ίδια στιγμή, μα προς το παρόν έχω τόσο πόνο που δεν έχω δύναμη και δυνατότητα να τρέξω. 

Από την στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση της αν θα κινηθεί νομικά εμείς δεν θα επεκταθούμε στις λεπτομέρειες και για εύλογους λόγους δεν θα ανακοινώσουμε το όνομα της. Πάντως η ίδια σε ανάρτηση της σε σελίδα της έγραψε: 

Ένα χέρι με πεταλούδα σε μία φωτογραφία, δηλώνει σαφώς κάποιο ιατρικό περιστατικό, /…/ Και πάμε, τα τελευταία χρόνια για κάποιους λόγους, όλοι οι Δήμαρχοι, αποφάσισαν να ευπρεπίσουν τις περιοχές που εκλέγονται. Έκαναν μεγάλα πεζοδρόμια πολλούς πεζόδρομους, ομορφιές παντού, πολύ καλά ως εδώ και είμαι μαζί τους. Η ομορφιά όμως αν δεν συνάδει με την ασφάλεια, εν προκειμένω των κατοίκων, έχουμε πρόβλημα. Σκόνταψα στα υπέροχα πλακάκια από σχιστόλιθο, ( παλαιότερα νομίζω σχιστόλιθο έβαζαν μόνο στις στέγες?) και βρέθηκα στο χειρουργείο!!!! Πονάει!!!!

Ολόκληρη η ανάρτηση της:

Όπως προείπαμε το ατύχημα έγινε την Τετάρτη 17 Μαΐου δηλαδή την ίδια μέρα που εμείς δημοσιεύαμε μια άλλη καταγγελία δημότη μας για την επικινδυνότητα να ζεις στην Ελευθερούπολη με την παράκληση: ας ευαισθητοποιηθεί κανείς πριν θρηνήσουμε κανένα θύμα της εγκληματικής αδιαφορίας του Δήμου μας. και αφορούσε την κεκλιμένη λάμπα της “Πίζας” ή μάλλον Πραβίου. ΕΔΩ

Μόλις χτες είχαμε πτώση δένδρου στο Κοκκινόχωμα πάλι από την αδιαφορία της διοίκησης και πάλι ήμασταν τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα. ΕΔΩ

Ή να θυμίσουμε το ατύχημα στην Ελευθερούπολη με τα πειράματα με τα κολονάκια που “εκκολαπτόμενοι” αντιδήμαρχοι συγκινονιολόγοι ήθελαν να επιβάλουν στο κέντρο της Ελευθερούπολης που παρόλο τις επιφυλάξεις και προειδοποιήσεις, αφαιρέθηκαν άρον άρον μετά από ατύχημα. ΕΔΩ και ΕΔΩ

Πριν μερικά χρόνια είχαμε πτώση Πλατάνου και σε πλατεία στη Νικήσιανη μετά από έργα διαμόρφωσης πλατείας……

Χρόνια τώρα μέσα από την σελίδα μας μετά από καταγγελίες δημοτών, όπως και σελίδες δημοτών, δημοτικών συμβούλων κλπ καταγγέλλουμε δεκάδες κακοτεχνίες, για δεκάδες εγκαταλελειμμένα κουφάρια συνήθως ηλεκτρολογικού υλικού, σπασμένων πλακών, σίδερα ή βίδες που εξέχουν, αιωρούμενες πλάκες στις οροφές, τοιχία κλπ εγαταλελειμμένων σπιτιών, κατά καιρούς για τις αποζημιώσεις που έχει πληρώσει ο δήμος σε οδηγούς που έχουν πάθει ζημιές στις χιλιάδες λακκούβες σε κάθε γωνιά του δήμου μας, τα πρόστιμα για παράνομους σκουπιδότοπους (που όλως περιέργως σχεδόν όλοι πήραν φωτιά), πρόστιμα για έλλειψη Ναυαγοσωστών και άλλα πολλά για παραλήψεις της διοίκησης.

Ωραία τα έργα βιτρίνας, ωραίες οι φιέστες, τα happenings, οι φωτογραφίσεις, οι βραβεύσεις, οι αλληλοβραβεύσεις, ο αθλητισμός και ο προεκλογικός αγώνας για τον Μητσοτάκη και την Ν.Δ. οι μηνύσεις των ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε δημότες, τα στραβά μάτια σε παρανομίες, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά πιο σοβαρά θέματα, με πρώτο την ασφάλεια των δημοτών. Ασφαλή έργα, ασφαλή πεζοδρόμια, ασφαλείς δρόμους, αδέσποτα, ασφαλείς Παραλίες, ασφαλές περιβάλλον….. όλα επικίνδυνα σε αυτό τον δήμο….. του 58%. Προσέξτε με την αλαζονεία σας και την αυταρέσκεια σας, μην σας ξεχάσει και εσάς η τύχη και θρηνήσουμε πολύ πιο σοβαρά ατυχήματα δημοτών ή διερχομένων του δήμου μου. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΤΕΜΠΗ !

Περαστικά στη συνδημότισσα μας και γρήγορη ανάρρωση.

18
0
X
+
error: Content is protected !!