Το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο κέρδισε το στοίχημα, το αδιαχώρητο στους VEGAS !!!!!

Με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου όλων των εποχών σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου  και την εξαιρετική εμφάνιση του συγκροτήματος των VEGAS συνεχίστηκε το ” Χριστουγεννιάτικο Όνειρό” του Δήμου Παγγαίου.
Πάνω από 1.000 άτομα από όλες τις μεριές του Δήμου και άλλες περιοχές όλων των ηλικιών επί ένα δίωρο χοροπήδαγαν στους ρυθμούς του συγκροτήματος VEGAS που με μια θερμή και πολύ καλή εμφάνιση κράτησαν το κοινό ξεστό παρά το τσουχτερό κρύο της Ελευθερούπολης.

Αξέχαστη βραδιά με τους ρυθμούς των Vegas.
Δημοσιεύτηκε από Paggaionet Portal στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς περιττές καθυστερήσεις ακριβώς όπως ήταν προγραμματισμένο στις 8μ.μ και μετά από την ωραία εμφάνιση του δικού μας Νίκου Χριστοφορίδη (Nicky) το τριμελές συγκρότημα Vegas ανέβηκε στην εξέδρα, o ήχος πολύ καλός στα σωστά ντεσιμπέλ με ένα κοινό συντονισμένο με την πολύ ωραία γιορτινή ατμόσφαιρα  του Χριστουγεννιάτικου ονείρου 2015 που φέτος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία  και δικαιώνει τις επιλογές των υπεύθυνων της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου και του ιδίου του Δημάρχου Φιλ. Αναστασιάδη που όπως φαίνεται στο πιο κάτω βίντεο το διασκέδασαν χτες το βράδυ.

Και η πιο πετυχημένη εκδήλωση Χριστουγέννων (ever) έκλεισε με χαμόγελα και χορό
Δημοσιεύτηκε από Paggaionet Portal στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που συνεχίζονται είναι:

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,225 προβολές
X
+