Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελο Τουρνά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Βουλευτής έθιξε για μία ακόμη φορά το φλέγον ζήτημα σχετικά με τη μεταφορά του Πυροσβεστικού Πλοίου «ΠΕΤΡΑΚΗΣ», όπως έχει ήδη αποφασιστεί, αναφέροντας ότι έχει γίνει η προκήρυξη για τη μετάταξη διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να στελεχωθεί το πυροσβεστικό πλοίο. Ο Βουλευτής τόνισε ότι πρέπει να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατόν η αξιολόγηση των
στελεχών και η έκδοση των σχετικών προεδρικών διαταγμάτων.
Ο Υφυπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέχρι τέλη Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και το Πυροσβεστικό Πλοίο θα βρίσκεται στο λιμάνι της Καβάλας.
Επιπλέον, ο Βουλευτής αιτήθηκε εκ νέου τη δημιουργία Διεύθυνσης Πυροσβεστικής στο Λιμένα Θάσου όπως επίσης και τη δημιουργία μόνιμου κλιμακίου στα Λιμενάρια Θάσου.

αρχείο: με τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη για το “Πετράκης”.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από τη σημερινή συνάντηση που είχα με τον Υφυπουργό, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για τη δέουσα προσοχή που επέδειξε για όλα τα ζητήματα που του εξέθεσα. Υπενθυμίζω ότι σε συνεργασία με επιχειρηματίες της πόλης μας καταφέραμε να εξοπλίσουμε το κτίριο που θα στεγάσει τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένα Καβάλας, ενώ έχω δώσει μεγάλο προσωπικό αγώνα για τη μεταφορά του Πυροσβεστικού Πλοίου «ΠΕΤΡΑΚΗΣ» στο Λιμάνι της Καβάλας, λόγω των αυξημένων αναγκών της περιοχής μας για πυροπροστασία. Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα δρομολογηθούν όλα
τα θέματα που συζητήσαμε.»

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

2
0
X
+
error: Content is protected !!