Μεγάλη προσωπική επιτυχία του βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη! Μετά από χρόνιες επίμονες και αποκλειστικά δικές του ενέργειες η Καβάλα απέκτησε πυροσβεστικό πλοίο με αποτέλεσμα να ανασυστήνεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένος Καβάλας με 21 θέσεις Πυροσβεστών. Το πυροσβεστικό πλοίο «Πετράκης» ήδη κατέπλευσε στο Λιμάνι της Καβάλας.

Δελτίο Τύπου
Της 9ης Οκτωβρίου 2022
Τίτλος: «Γ. Πασχαλίδης: Το πυροσβεστικό πλοίο «Πετράκης» είναι στη Καβάλα»
Όπως είχε ανακοινώσει ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης στο από 28 Σεπτεμβρίου Δελτίο Τύπου του, μετά από διαρκείς ενέργειες και προσωπικό αγώνα του Βουλευτή κατέπλευσε σήμερα στο Λιμάνι της Καβάλας στις 15:45 το Πυροσβεστικό πλοίο «ΠΕΤΡΑΚΗΣ».
Ο Βουλευτής παραβρέθηκε στη τελετή παράδοσης-παραλαβής του πυροσβεστικού πλοίου, με τον ερχομό του οποίου ανασυστήνεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένος Καβάλας με 21 θέσεις Πυροσβεστών, οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν στο εγγύς μέλλον.
Υπενθυμίζεται ότι η ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένος Καβάλας με πυροσβεστικό πλοίο αποτελούσε προτεραιότητα του Βουλευτή, ο οποίος κατέβαλε συνεχείς προσπάθειες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ενδεικτικά δελτία τύπου: 16 Οκτωβρίου 2020-Συνάντηση με τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος, 12 Μαΐου 2021-Ενεργειες για την έλευση και επάνδρωση πυροσβεστικού πλοίου στη Καβάλα, 15/12/2021-Συνάντηση με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, 15/02/2022-Συνάντηση με τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος, 09/06/2022-Συνάντηση με τον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος κ.α.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Σήμερα το Λιμάνι της Καβάλας ενισχύεται με ένα απαραίτητο για τη λειτουργία του μέσο προστασίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράστηκα αυτή τη στιγμή με τους Πυροσβέστες μας, που πρόκειται να το επανδρώσουν και να συνεχίσουν το πολύ αποτελεσματικό έργο των εν γένει Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καβάλας. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο για τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και για τις ενέργειές του για να μεταβεί το πλοίο στο λιμάνι μας.»

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!