Το δε μόρσιμον ου παρφυκτόν (Πίνδαρος)

Το δε μόρσιμον ου παρφυκτόν (Πίνδαρος)

Τα παιχνίδια της μοίρας

Χτες ομόφωνα απεφασίσθει η υπογραφή της μίσθωσης στον νέο εκμισθωτή του Κάμπινγκ και εντελώς τυχαία σήμερα ανώτερος υπάλληλος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Παγγαίου έχει κληθεί να καταθέσει στην εισαγγελία σχετικά με την σκανδαλώδη προηγούμενη  εκμίσθωση του Κάμπινγκ.

Το δε μόρσιμον ου παρφυκτόν (Πίνδαρος)

Σήμερα έχει κληθεί ανώτερος υπάλληλος του δήμου για κατάθεση σχετικά με την προηγούμενη καταστροφική εκμίσθωση Ξουλόγη του κάμπινγκ που για χρόνια κόστισε πολλά στο Δήμο και στη τοπική κοινωνία. Αντί λοιπόν να πούμε ότι μια πόρτα κλείνει και μια άλλη ανοίγει,  καλλίτερα να πούμε ότι απλά η υπόθεση κάμπινγκ γυρίζει σελίδα. Γιατί η προηγούμενη πόρτα (Αλεξανδρίδης) του Κάμπινγκ όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά παραμένει ανοιχτή και κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει, από την μια η ενδελεχής εδώ και καιρό εισαγγελική έρευνα και από την άλλη οι νέες απειλές του πρώην εκμισθωτή (Αλεξανδρίδη) για μηνύσεις  προς τον πρώην δήμαρχο αφήνει την πόρτα ανοιχτή ……… προς το παρελθόν.

Η δε  υπάλληλος που έχει κληθεί στην εισαγγελία για την υπόθεση κάμπινγκ, έχει κληθεί σήμερα να καταθέσει επίσης και για την γνωστή υπόθεση των χημικών τουαλετών, μια υπόθεση βουτηγμένη στην ακαθαρσία και στις πλαστογραφίες.

Το δε μόρσιμον ου παρφυκτόν (Πίνδαρος).

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,332 προβολές
X
+