Στο δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου υπογράφηκε  η Σύμβαση μίσθωσης του Γεωθερμικού Πεδίου Ακροποτάμου . Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Παγγαίου στις αρχές του Φθινοπώρου ο Δήμος Παγγαίου θα είναι έτοιμος να παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες μελέτες για την χρηματοδότηση ώστε να πάρει σάρκα και οστά το έργο. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στη δαπάνη  του εγχειρήματος που μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 350.000€  και αφορά κάποιες αρχικές μελέτες καθώς και την εγγυητική ύψους 240.000€, χρήματα που εξολοκλήρου έρχονται από τα ταμεία της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου και βέβαια ο Φιλ. Αναστασιάδης για μια φορά ακόμα τόνισε ότι το έργο θα συμβάλλει καθοριστικά στην τουριστική και αγροτική ανάπτυξη του τόπου μας με πολλές νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας .
Δείτε τι είπε ο Δήμαρχος Παγγαίου.

Τον λόγο μετά τον πήρανε:
Ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΑΜΘ Ιώαννης Σάββας

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου Χαρίτων Παπαδόπουλος.

Και ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ζαφείρης Μυστακίδης.

Η σύμβαση από πλευράς Ελληνικού Δημοσίου υπέγραψε ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης διοίκησης Ιωάννης Σάββας και από την πλευρά του Δήμου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου Χαρίτων Παπαδόπουλος.

Μεταξύ των άλλων το παρόν στην συνάντηση έδωσαν η κα Κ. Στρατηλάτη διευθύντρια της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου, ο Χρήστος Γάκης, ο Γιώργος Καμπάς προϊστάμενος δν/σης υδάτων ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Γεωργιάδης από την διεύθυνση υδάτων, οι κύριοι Παντράκης Αθανάσιος και Χαράλαμπος Χρυσοχοίδης από το ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΜΘ.

0
0
X
+
error: Content is protected !!