Το Αρσενικό, η προβατίλα, η δίκη και οι μετρήσεις στο νερό της Νικήσιανης

Χτες 22/2/2017 ήταν να εκδικαστούν οι δυο δίκες για την υπόθεση του αρσενικού στη Νικήσιανη με κατηγορούμενο τον Βασίλη Ξουλόγη αλλά δυστυχώς για τρίτη φορά η υπόθεση πήρε αναβολή και αυτή την φορά λόγω ωραρίου. 

Αλλά καλό θα ήταν να πούμε λίγα λόγια για την σημερινή κατάσταση του αρσενικού γιατί ανακαλύψαμε ότι διάφοροι δημότες “ανησυχούν” και θέλουν να μάθουν νέα, αλλά τι ειρωνεία απευθύνονται στο στόμα του λύκου.
Για να γίνω πιο σαφής μαθαίνω ότι δημότες που ούτε καν είναι δημότες της Νικήσιανης, Γεωργιανής, Αγ. Χριστοφόρου ,  “ανησυχούν”  για τα νερά της Νικήσιανης και απευθύνονται στον πιο “αρμόδιο” άνθρωπο,  τον άνθρωπο που επί τριάμισι χρόνια κορόιδευε και πότιζε του δημότες και τα παιδιά της Νικήσιανης , Γεωργιανής, Αγ. Χριστοφόρου καρκινογόνο και απαγορευμένο νερό και σήμερα είναι υπόδικος και κατηγορούμενος για τις ενέργειες του και παραλήψεις του, αυτός ο άνθρωπός είναι ο πρώην… ο Βασίλης Ξουλόγης.
Και μάλιστα αυτοί οι δήθεν ανησυχούντες δημότες εκτός που απευθύνθηκαν στη πηγή του προβλήματος χλευάζουν και  ειρωνεύονται εμένα και κάποιους που προσπαθούσαν να δώσουν λύσεις. 
Εγώ βέβαια τους ζητάω συγνώμη που δεν τους απάντησα νωρίτερα αλλά βλέπεται ο  άκρως…….. δημοκρατικός δήμαρχος  (θυμάστε εκείνος που απαγόρευε τις κάμερες) μας έχει μπλοκάρει από την σελίδα του και ως paggaionet αλλά και ως paggeosos και έτσι δεν μπορούμε να απαντάμε στα υβριστικά, ειρωνικά σχόλια που οι φίλοι του γράφουν αναφέροντας το όνομα μου.
Λοιπόν απαντάω ονομαστικά μέσα από την σελίδα μου αφού οι κάποιοι  “κύριοι” αναφέρουν το όνομα μου αλλά όπως είπαμε ο Ξουλόγης δεν μας επιτρέπει να απαντάμε μέσα από την σελίδα του, απλά επιτρέπει τις ερωτήσεις των φίλων του με χλευασμούς και ύβρεις. 

Να μερικά από τα σχόλια και ερωτήματα σχετικά με το αρσενικό και τις ενέργειες του Σοφτά που θα απαντήσουμε.

Ξεκινάω από τον κύριο Δημήτρη Κυριατζίδη που γράφει
 
 
Χαίρομε κύριε Κυριατζίδη που διδαχτήκατε τόσα χρόνια από αυτά που λέγαμε (όπως χαρακτηριστικά γράφεται σας είχαμε κουράσει) ότι υπήρχε σχέση χιονιού και της αύξησης νερού των πηγών υδροδότησης με την αύξηση του αρσενικού τον χειμώνα, άνοιξη, φθινόπωρο, γεγονός (μάθημα) που ο Ξουλόγης ποτέ δεν έμαθε με αποτέλεσμα τους τρεις χειμώνες, τις τρεις ανοίξεις και τα τρία φθινόπωρα που ήταν δήμαρχος οι δεξαμενές της Νικήσιανης & Γεωργιανής να είναι γεμάτες με νερό φουλ στο αρσενικό που το διοχέτευε στους δημότες. Γράφετε και ειρωνεύεστε ότι τώρα που βγήκε ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ μούγκα. Αλήθεια κύριε Κυριατζίδη όταν ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ήταν δήμαρχος και αποδεδειγμένα υπήρχε αρσενικό ακόμα και απαγορεύση και όπως λέτε σας κούραζαν τα γραφόμενα μας που αποσκοπούσαν να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα που μας δηλητηρίαζε εμάς και τα παιδιά μας και  ο Ξουλόγης αρνιόταν να δώσει λύση, τότε εσείς ΜΟΥΓΚΑ.  Κύριε Κυριατζίδη αυτόν που αποκαλείτε ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ δήμαρχος έδωσε λύση εδώ και καιρό ώστε το λιώσιμο του χιονιού και άλλοι παράγοντες στις πηγές να μην επηρεάζουν το νερό που πίνουν οι κάτοικοι αφού πλέον Νικήσιανη, Γεωργιανή, Αγ. Χριστόφορος βασίζονται στην υδροδότηση από γεώτρηση (Καρακάξα) και όχι τις πηγές. Βλέπετε ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ δήμαρχος (Αναστασιάδης) έκανε το έργο (λύση)  που επί τριάμισι χρόνια μουλαρίσια ο Ξουλόγης (ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ δήμαρχος ) αρνιόταν να υλοποιήσει. Κύριε Κυριαζίδη αφού όταν υπήρχε το πρόβλημα σας κούραζαν οι αναρτήσεις μας εσείς γιατί σήμερα (και υπόσχεστε ότι θα τα λέτε πάντα) μας κουράζετε με σχόλια γεμάτα υποκρισία,  και βλακεία αφού πλέον κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με το νερό της Νικήσιανης, Γεωργιανής, Αγ. Χριστοφόρου αφού ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ δήμαρχος ( Αναστασιάδης) το έλυσε μερικούς μήνες μετά την απομάκρυνση του επικινδύνου πρώην δημάρχου.
 Όσο για την ΜΟΥΓΚΑ που μας κατηγορείτε απλά σας λέμε αφού δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα γιατί να κρατάμε ένα θέμα που πλήγωσε βαθιά την κοινότητα μας τόσο πολύ στην επικαιρότητα, απλά θέλουμε να ξεχάσουμε, αν εσείς για την βλαμμένη και αβανταδόρικη προς Ξουλόγη μικροπολιτική σας θέλετε να το διατηρείτε στην επικαιρότητα κάνε το αλλά μόνο διαστροφική μικροπολιτική και κακό κάνεις.

Τώρα απαντώ στον Γιώργο Καρβουνιάρη που μας γράφει: 
 
 
Τι να απαντήσεις σε έναν κακοπροαίρετο, σε έναν επικίνδυνα ανημέρωτο, αδαή άνθρωπο, που θέλει να έχει άποψη για όλα, να ψηφίζει και που διερωτάται στη σελίδα του Ξουλόγη γιατί ψηφίζουν Αναστασιάδη που έδωσε λύση στο πρόβλημα με το έργο που όπως προείπαμε ο Ξουλόγης μουλαρίσια αρνιόταν να υλοποιήσει. Ελπίζω ότι ο Γιώργος Καρβουνιάρης μέσα στο θολό μυαλό του μέσα από αυτό το άρθρο να καταλάβει ότι το πρόβλημα αρσενικού λύθηκε εδώ και ενάμιση χρόνο και ότι ο Αναστασιάδης έκανε καλό – Ξουλόγης κακό.
 
Τώρα να πάμε στον τελευταίο και μη εξαιρετέο κύριο Αιμίλιο Κετικίδη που γράφει: 
 
 
Αγαπητέ Αιμίλιε επέτρεψε το αγαπητός γιατί έχουμε συστηθεί αλλά και επειδή γνωρίζω καλά τον πατέρα σου ο οποίος ήταν από τους λίγους δημοτικούς συμβούλους του Ξουλόγη που στο θέμα αρσενικού στήριξε εμάς και τον αγώνα μας, ήταν από τους λίγους δημοτικούς συμβούλους του Ξουλόγη που στο ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισε υπέρ της διανομής εμφιαλωμένου νερού στους κατοίκους πράγμα που αρνήθηκε ο Ξουλόγης και δεν διένειμε , ο πατέρας σου ψήφισε ναι στο να ενημερωθεί ο κόσμος για την αλήθεια της κατάστασης και την εφαρμογή της  απαγόρευσης χρήσης νερού που ο Ξουλόγης υποβάθμιζε, έκρυβε και ανάγκαζε τους κατοίκους να πίνουν αρσενικό και να μαγειρεύουν και δεν έκανε καμία ενημέρωση, ο πατέρας σου ήταν υπέρ του να γίνουν εξετάσεις στα παιδιά για να βρεθεί αν και κατά πόσο έχουν επιβαρυνθεί από αρσενικό πράγμα που διαφώνησε ο Ξουλόγης και απέφυγε σαν τον διάολο, ο πατέρας σου ήταν υπέρ της λύσης Καρακάξας και για όλα τα άλλα σχετικά με το αρσενικό που προανέφερα αλλά ο Ξουλόγης ήταν κατά και δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά. Εσύ αγόρι μου γιατί στρέφεσαι ενάντια και ειρωνεύεσαι και διαλέγεις το λάθος στρατόπεδο;  Όχι Αιμίλιε δεν έγινε θαύμα στα νερά της Νικήσιανης απλά έγινε το έργο και λύθηκε το πρόβλημα. Το θαύμα ήταν που γλυτώσαμε από τον Ξουλόγη, την ανευθυνότητα του, τα ψέματα του και το αρσενικό του. 
Αιμίλιε  χαίρομε που πρότεινες να ρωτήσουμε τον Σοφτά……. αλλά την άλλη φορά ρώτα με ευθέως στην σελίδα μου ή από κάπου που μπορώ να σου απαντήσω γιατί όπως είπαμε ο δημοκράτης φίλος σου πρώην δήμαρχος  έχει μπλοκάρει ή διαγράφει όσους έχουν αντίθετες απόψεις ή δεν τον γλύφουν.

Το ίδιο ισχύει για όλους που θέλουν να μαθαίνουν και (ανησυχούν) για το αρσενικό μην πηγαίνουν να ρωτάνε ή χλευάζουν στη σελίδα του Ξουλόγη γιατί εκεί δεν θα βρουν καμία αλήθεια, για το αρσενικό μπορούν να απευθύνονται σε εμάς γιατί εμείς εξακολουθούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα να παρακολουθούμε τα νερά με δικές μας μετρήσεις, μπορούνε να απευθύνονται στο Δήμο Παγγαίου που κάνουν τακτά μετρήσεις (αλήθεια πόσες έκανε ο Ξουλόγης;), επίσης μπορούνε να απευθύνονται στην διεύθυνση υγείας που κάνουν και αυτοί μετρήσεις και τις απαγορεύσεις όταν χρειάζεται, τέλος μπορούν να απευθύνεστε και στην Δ/νση Υγειονομικής Μηχανικής και Υγιεινής Περιβάλλοντος του υπουργείου Υγείας ή στο χημείο του κράτους που και αυτοί κάνουν μετρήσεις. Όλοι οι πιο πάνω δημότες και φορείς εδώ και χρόνια παρακολουθούν τα νερά με μετρήσεις για το αρσενικό  και  τουλάχιστον στα 3,5 χρόνια Ξουλόγη και σε αντίθεση με τις μετρήσεις Ξουλόγη όλοι αυτοί και εμείς έβρισκαν και βρίσκαμε αρσενικό στις μετρήσεις μας με αποτελέσματα να υπάρξει απαγόρευση πόσης και χρήσης και να είναι σήμερα κατηγορούμενος και υπόδικος ο Βασίλης Ξουλόγης.

Και για να μην αφήσουμε αμφιβολίες ακολουθούν οι αναλύσεις από διαπιστευμένο εργαστηρίου των τελευταίων εξαμήνων  που δείχνουν σχεδόν μηδενικό ή πολύ χαμηλότερο από το όριο αρσενικό.


 
 
Φραγκίσκος Σοφτάς 
 
Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,230 προβολές
X
+