Δεν είναι κρυφό ότι ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας είναι προπύργιο του Μακάριου Λαζαρίδη. Ο φυτευτός πολιτικός με το που εξελέγει βουλευτής το 2019 ασχολήθηκε δεόντως με τον ΟΛΚ και δύο καλοί του φίλοι και συνεργάτες πολύ σύντομα (Σεπτ. 2019) διορίστηκαν στην ηγεσία του ΟΛΚ.

Η Άννα Θυσιάδου που είναι από την Έδεσα και δεν εξελέγει, αλλά με απόφαση των Αθηνών διορίστηκε άνευ κάποιας διαδικασίας μεταξύ υποψηφίων από την Καβάλα ως νέα Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚ, η Άννα Θυσιάδου τυγχάνει στενή συνεργάτης και προστατευόμενη του Μακάριου Λαζαρίδη, παρούσα πάντα στις παρουσιάσεις του προεκλογικά και ήταν εκ των συντακτών της προεκλογικής πρότασης που παρουσίασε ο Μακάριος Λαζαρίδης με τίτλο «Καβάλα 2020-2050.

Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ανέλαβε ο Γιώργος Φιλόσογλου, με άριστες σχέσεις με τον Λαζαρίδη.

Σχέσεις που δεν τις έκρυβαν άλλωστε και που διατηρούσαν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα οι κ.κ. Μακάριος Λαζαρίδης και Γιώργος Φιλόσογλου και ήταν λίγο πολύ γνωστές σε όλους. Μια φιλία που ξεκίνησε από την εποχή που ο Γιώργος Φιλόσογλου ήταν Αντιδήμαρχος και ο Μακάριος Λαζαρίδης εγκατέλειπε την “ασφάλεια¨ της θέσης του Συμβούλου του Κ.Μητσοτάκη για να ανέβει και να πολιτευτεί στην γενέτειρά του Καβάλα κατεβαίνοντας ως υποψήφιος βουλευτής στο Νομό.( ΝΕΑΠΟΛΙΣ)

Τα έργα και ημέρες του ΟΛΠ μέχρι σήμερα δεν έχουν να δείξουν πολλά , τουναντίον διαβάζουμε χαρακτηριστικά για ιστορίες γεμάτες κενά και υποψίες όπως αναφέρονται σε άρθρο στο site ΚAVAPORTAL, η ιστοσελίδα που παρακολουθεί από πολύ κοντά την ιστορία που θα μας απασχολήσει.

Καταρχήν να πούμε ότι πολύ πρόσφατα (18 Φεβρουαρίου 22) η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας ΑΕ, Άννυ Θυσιάδου ορίστηκε μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος.

Η ιστορία λοιπόν που πήρε μεγάλες διαστάσεις και στις Αθηναϊκές εφημερίδες αλλά και πανελλήνια sites και από ότι φαίνεται έχει θορυβήσει τους παροικούντες στη Ακτή Βασιλειάδη, στη Δραπετσώνα,
αφορά την κατάθεση υποψηφιότητας εκ μέρους της Άννας Θυσιάδου για μία από τις 3 θέσεις μελών ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή που προκήρυξε το Τμήμα Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην Καβάλα.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι ο πρόεδρος του τμήματος Χημείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην Καβάλα, Γιώργος Κύζας, ο οποίος είναι μέλος στο εκλεκτορικό σώμα που θα εξετάσει τις υποψηφιότητες και την υποψηφιότητα της Άννυ Θυσίδου, έχει χρηματοδοτηθεί μέσω απευθείας ανάθεσης του ΟΛΚ με 20.000 ευρώ για ερευνητικό του έργο που διήρκησε από τις 11/3/20 και έληξε στις 28/2/21 δηλαδή επί ημερών της κα Θυσιάδου στον ΟΛΚ.

Το σχετικό Αθηναϊκό δημοσίευμα ΕΔΩ καταλήγεί:

Σε κάθε περίπτωση αποτελεί μείζονα πρόκληση για τη νοημοσύνη όλων αλλά και ηθική κατάπτωση της τριτοβάθμιας άτομα όπως η κα Θυσιάδου που κατέχει διευθυντική θέση σε έναν κεντρικό οργανισμό της χώρας να έχει οικονομικές συναλλαγές με τον πρόεδρο του τμήματος και στη συνέχεια να διεκδικεί «φωτογραφική» θέση στο ίδιο τμήμα.

0
0
X
+
error: Content is protected !!