Η παράταξη “Ναι Μπορούμε” έπιασε πάτο. Η διοίκηση Φίλιππου Αναστασιάδη σε λιγότερο από 6 μήνες από την επανεκλογή της έπεσε πολύ χαμηλά.
Η παράταξη Αναστασιάδη που μέχρι την προεκλογική περίοδο 2018-9 μπορούσε να δει τους ψηφοφόρους στα μάτια, γιατί μέχρι τότε είχε την ειλικρίνεια να λέει στους δημότες ΝΑΙ έχουμε αυτό το πρόβλημα, ψάχνουμε λύση και θα το λύσουμε. Τώρα αυτή η παράταξη του δημάρχου Αναστασιάδη με  το 60% και μετά από πολλές λάθος επιλογές έφτασε στο επίπεδο πλέον να καταφεύγει στα ψέματα για την συγκάλυψη της ανεπάρκειάς της. Η τακτική παλαιών ετών και πρακτικές άλλων διοικήσεων έφτασε και στο “Ναι μπορούμε”.
Εδώ και μήνες οι πατάτες πολλές, και οι υπεύθυνοι για αυτές με ψέματα και υπερβολές και με (συγνώμη για την έκφραση) άπειρη παπαρολογία μπρος στις κάμερες ή στα social media μηδενίζουν κόπους ετών συναδέλφων τους και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Φίλιππο Αναστασιάδη.
Η φωτιά στον παράνομο σκουπιδότοπο Γεωργιανής είναι η πιο περίτρανη απόδειξη. Για τρίτη μέρα σήμερα καίγεται. Πλαστικά, λάστιχα, χρώματα, στρώματα, πλαστικά έπιπλα, γεωργικά απόβλητα, φυτοφάρμακα και άλλα τοξικά υλικά κάηκαν και συνεχίζουν να καίγονται.
Αντί η διοίκηση να ασχοληθεί με την κατάσβεση αυτής της τοξικής βόμβας που διοχετεύει διοξίνες στον αέρα και της λύσης του προβλήματος των σκουπιδιών, προτιμά την τακτική άλλων εποχών και διοικήσεων, δηλαδή να τα σκεπάζει κάτω από το χαλάκι αλλά και κυριολεκτικά να τα σκεπάζει, και να ψεύδεται. Η εποχή θυμίζει την εποχή με το Αρσενικό της Νικήσιανης που παρόλο όλοι ήξεραν το πρόβλημα, παρόλο που υπήρχε επίσημη απαγόρευση, κάποιοι που αδιαφορούσαν για την υγεία των παιδιών και κατοίκων της Νικήσιανης τους έλεγαν ψέματα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το αρσενικό (θυμάστε ποιοι ήταν αυτοί;). Σήμερα ακούμε πάλι τους ίδιους να λένε πάλι ψέματα με την ίδια τόση ευκολία, αδιαφορώντας για μια φορά ακόμα για την υγεία των παιδιών και των κατοίκων για τον αέρα που αναπνέουν λες ότι δεν βλέπουμε τι καίγεται και τι καμένο που σιγοκαίει έχει ήδη θαφτεί. 
Ακούσαμε σε κανάλι της Καβάλας τον σημερινό αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Παγγαίου Βαγγέλη Σαραντούδη να λέει ότι η φωτιά έκαψε μόνο κάτι κλαδιά, ότι η φωτιά έχει σβήσει, ότι η φωτιά έσβησε σε λιγότερο από 2,5 ώρες, ότι η περιοχή δεν είναι σκουπιδότοπος και ότι η διοίκηση και αυτός παίζουν τον αστυνόμο για το συγκεκριμένο χώρο και ότι όλα είναι καλά. Μία αλήθεια αν υπήρχε σε όλα αυτά που είπε, εγώ το κλείνω και φεύγω….
Όσο για την αξιοπιστία κάποιων, για την αλήθεια και τα ψέματα δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του δήμου τον ανιδημάρχο Β. Σαραντούδη σε τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας.

Κύριοι με τις επιλογές σας :

Δείτε λοιπόν το βίντεο που τραβήξαμε σήμερα το πρωί τρίτη μέρα, που δείχνει, ότι κανένας του Δήμου Παγγαίου δεν βρίσκεται εκεί, ότι η φωτιά καίει ακόμα τοξικά, δείχνει τι έχει κάψει και τι καίει και θα καίει ακόμα. Και τι νέα σκουπίδια έχει εναποθέσει ο δήμος τις τελευταίες ώρες μετά την φωτιά (μέχρι και στεφάνια για την κηδεία μας), αλήθεια ανακύκλωση στον Δήμο Παγγαίου υπάρχει; 

   

0
0
X
+
error: Content is protected !!