Κάποιοι συμπεριφέρονται και λειτουργούν λες και ο Δήμος Παγγαίου πλέον είναι κομματικό παραμάγαζο.
Κάποιοι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τα κονδύλια στα Μ.Μ.Ε και ιστολόγια, στις λίστες που συντάχτηκαν και συντάσσονται κατόπιν ενεργειών κάποιων για το ζεστό κυβερνητικό και δημοτικό χρήμα στα Μ.Μ.Ε. και ιστοσελίδες εκλεκτών, με ύφος και σε ρόλο Στ. Πέτσα αποφάσισαν να διαφημίσουν κάποιους (έμμεσα δυσφημίζοντας άλλους) της επιλογής τους.
Απαράδεκτη “ξαφνική” ανάρτηση αντιδημάρχου απολογητικού τύπου με πρόσχημα:  ; ‘Oτι πολύς λόγος γίνεται το τελευταία διάστημα για τα διαφημιστικά κονδύλια που διατίθενται σε διάφορες σελίδες και με παιδαριώδες επιχείρημα αριθμούς αόριστους και τάχα εντυπωσιακούς για αναγνωσιμότητα (sic) στο νομό Καβάλας, προσπαθούν να μας δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να πουλήσουν την πραμάτεια του κόμματος και τις επιλογές τους.


Ας μας πουν λοιπόν αυτοί που έγιναν ξαφνικά έξπερτ στην επικοινωνία:
Αν το νούμερο ένα σε αναγνωσιμότητα (sic) Ευρωπαϊκό site σημαίνει είναι το πιο ιδανικό να επικοινωνήσεις και να προωθήσεις κάτι που αφορά και απευθύνεται σε έναν Έλληνα πολίτη;
Να μας πουν αν το νούμερο 1 Ελληνικό site είναι το πιο ιδανικό να επικοινωνήσεις και να διαφημίσεις κάτι που αφορά και απευθύνεται σε έναν Καβαλιώτη δημότη;
Και τέλος να μας πουν αν το νούμερο 1 Καβαλιώτικο site είναι το πιο ιδανικό να επικοινωνήσεις και να προωθήσεις/διαφημίσεις κάτι που αφορά και απευθύνεται σε έναν Παγγαιορίτη δημότη;
Άρα μάλλον σε ένα Μ.Μ.Ε. του Παγγαίου ιδανικό θα είναι να προβάλεις θέματα της Μαλαισίας ας πούμε

Και τέλος ο όρος “Αναγνωσιμότητα” μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, απλά γιατί κανείς δεν γνωρίζει ότι αν κάποιος που έκανε click σε μια σελίδα την ανέγνωσε ναι ή όχι. Όπως κανείς δεν γνωρίζει αν το click το έκανε άνθρωπος ή ro-ro-bot. Yπάρχουν εταιρίες που πληρώνεις και με διάφορα πακέτα σου εξασφαλίζουν αριθμό αναγνωσιμότητας, επισκεψιμότητας, click, viewς ακόμα σου αγοράζει και φίλους στα social media. Ή ακόμα μπορεί να αγοράσεις καλλίτερη θέση κατάταξης στα αποτελέσματα της google.
Αναγνωσιμότητα και άλλα πολλά στο web είναι όροι των Marketers και είναι εξαγοράσιμοι. Εξαγοράσιμοι όπως κάποιοι τίτλοι…….που με το αζημίωτο πάντα, μπορείς να αγοράσεις…….. you know καλλίτερα εσείς φίλτατοι.

Όσο για τα κριτήρια που και πως πήγαν τα λεφτά στα Μ.Μ.Ε όλος ο κόσμος το έχει βούκινο και εμείς το θέλουμε κρυφό καμάρι:

Και κλείνοντας επιτρέψτε μου κάτι προσωπικό, ναι είναι αρχαίο ναι είναι κλισέ αλλά πάντα διαχρονικό και σοφό.

«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου»

0
0
X
+
error: Content is protected !!