Εξέδρα θύμα κορονοϊού.

Ξεκινούν εκδηλώσεις στην Ν. Πέραμο και στο παρά πέντε η διοίκηση ανακαλύπτει και αναγκαστικά αποκαλύπτει ότι η γνωστή μεγάλη εξέδρα του δήμου δεν θα στηθεί επειδή καταστράφηκε λόγω πλημμελούς αποθήκευσης της εδώ και δύο χρόνια.
Η απάντηση αντιδήμαρχου σε φορείς των επαγγελματιών αλλά και άλλων ενδιαφερομένων ήταν ότι φούσκωσαν τα ξύλα επειδή έμεινε έξω χωρίς προστασία και λόγο πανδημίας που δεν στήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια…. Αυτή την στιγμή ο δήμος δεν διαθέτει χρήματα για την επισκευή της. Το κόστος υπολογίζεται σε 2000 με 2500 ευρώ.
Πάει και αυτό τώρα ξέρεις φταίει “η πανδημία” και για αυτό, για τα έργα που δεν γίνονται φταίει “η παγκόσμια κρίση και ο Πούτιν, όσο για το υπόλοιπο μπάχαλο στο Δήμο φταίει ο Χατζηπετρής……

Ο σύλλογος επαγγελματιών Ν.Περάμου στις 11 Ιουνίου θα κάνει? εκδήλωση στην πλατεία όπου ζήτησε την εξέδρα και η απάντηση από τον Δήμο ήταν: Χάλασε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μπαλάκι προβλήματος και ο σύλλογος τρέχει.

Ήδη άλλη εκδήλωση όχι μόνο ακυρώθηκε αλλά μάλιστα μεταφέρεται σε κλειστή αίθουσα στην πόλη της Καβάλας. Μάλλον εξάγουμε πολιτισμό….

Εκδήλωση με την συμμετοχή 90 παιδιών από όλη την περιοχή Πέραμο, Ελευθερέ, Ηρακλείτσα, Ελαιοχώρι, Μυρτοφυτο κ.α. σχολής χορού της περιοχής. Η εκδήλωση της σχολής που ήταν να πραγματοποιηθεί 1 Ιουλίου ώστε όλα τα παιδιά να παρουσιάσουν όλα όσα διδάχτηκαν μέσα στη χρονιά, ακυρώθηκε και μεταφέρθηκε στο στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στην Καβάλα.
Ο Δήμος Παγγαίου πριν το Πάσχα ενημερώθηκε και του ζητήθηκε η εξέδρα να είναι έτοιμη, όπως και υποσχεθεί ότι θα γίνει.
Επίσης πριν το Πάσχα ενημερώθηκαν όλοι οι γονείς πως θα γίνει η πιο πάνω εκδήλωση στην πλατεία της Περαμου στις 1 Ιουλίου. Πριν μια εβδομάδα οι γονείς ενημερώθηκαν πως η εκδήλωση μεταφέρεται στις 17 Ιουνίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στην Καβάλα διότι η εξέδρα που είχαν ζητήσει από το δήμο να στηθεί στην πλατεία στις 1 Ιουλίου τώρα οι του δήμου είδαν πως είναι ακατάλληλη.
Για την Ν. Πέραμο λοιπόν ακυρώθηκε μια εκδήλωση που θα έφερνε πολύ κόσμο, αφού γονείς, συγγενείς, φίλοι από τις πιο πάνω περιοχές και όχι μόνο θα ερχόντουσαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνηση και στα μαγαζιά της περιοχής και τώρα χάνεται.

Τέλος Ιουλίου θα γίνουν τα Περάμεια όταν ζητήθηκε και πάλι η εξέδρα η ίδια απάντηση.

Και ο προβληματισμός είναι μεγάλος πως θα γίνουν άλλες εκδηλώσεις και τα Περάμεια χωρίς εξέδρα;

0
0
X
+
error: Content is protected !!