Από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ξεκινά ο κύκλος προεκλογικού αρώματος τηλεδιασκέψεων του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τις τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειας, με θέμα: «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε περιφερειακό επίπεδο».

Σήμερα στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τηλεδιάσκεψη στην Α.Μ.Θ και θα συμμετάσχουν και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας των νομών Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου μαζί τους και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.

Από δημάρχους συμμετέχουν:
ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος,
ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαυριάδης,
ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελης,
ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ιωάννης Γκαράνης και
ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης.

Η τηλεδιάσκεψη έχει στόχο την επικοινωνία, τη διάδραση, την ώσμωση ιδεών και γενικότερα τον εποικοδομητικό διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειας. Θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της, τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Υπουργείου Οικονομικών για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προσφέροντας, παράλληλα, τη δυνατότητα στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικής Φορέων να εκφράσουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους γύρω από κρίσιμα ζητήματα της οικονομίας.

0
0
X
+
error: Content is protected !!