Μια ολόκληρη τζαμαρία μαζί με το κούφωμα της αποκολλήθηκε λόγω του ισχυρού ανέμου στο Γυμνάσιο Κρηνίδων, μια προβληματική τζαμαρία (περίπου 7 μέτρων) αποκολλήθηκε και καταστράφηκε παντελώς. Το μόνο θετικό ότι δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός. 

Η συγκεκριμένη τζαμαρία και τα κουφώματα, όπως αποκαλύπτουν δημοσιευμένα σχόλια παρουσίαζαν  εδώ και  χρόνια σοβαρά προβλήματα λόγω παλαιότητας  και είχε τεθεί το αίτημα αλλαγής της συγκεκριμένης τζαμαρίας, κάτι που φυσικά ποτέ δεν έγινε.

Μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, η διεύθυνση του γυμνασίου σε ανακοίνωση της, αφού τονίζει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των μαθητών αποφάσισε την διακοπή των μαθημάτων μέχρι νεοτέρας των τμημάτων του Β1, Β2 και Γ2 και προχωρά αναγκαστικά σε μαθήματα μέσω Τηλεκπαίδευσης των Τμημάτων αυτών. 
Εκτίμηση ως προς την αντικατάσταση της τζαμαρίας είναι ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την προσεχή  Παρασκευή.

Το σχολείο των Κρηνίδων πρόσφατα είδε αύξηση των μαθητών ανά τμήμα. Οι άνθρωποι του σχολείου και γονείς  απογοητευμένοι μεταξύ των άλλων σχολιάζουν: Είμαστε στο έλεος του Θεού, αλλά και του Δήμου…

Η ανάρτηση που υπάρχει  στην σελίδα του Facebook του Γυμνασίου Κρηνίδων  αναφέρει τα εξής:

« Ύστερα από την καταστροφή ολόκληρης της τζαμαρίας του γ΄ ορόφου του Σχολείου μας (από τον αέρα) και επειδή δεν διαθέτουμε εναλλακτικές αίθουσες ούτε μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια των Μαθητών του Β1, Β2 και Γ2 προχωρούμε αναγκαστικά σε Τηλεκπαίδευση των Τμημάτων αυτών. Υπήρξε ενημέρωση μέσω του myschool, ενώ αύριο θα βγάλουμε νεότερη Απόφαση. Παρακαλούμε για την ενημέρωση γνωστών σας προσώπων.»

Η ανάρτηση

0
1
X
+
error: Content is protected !!