Αύριο Τετάρτη 28/8 είναι προγραμματισμένο το τελευταίο για αυτή την θητεία Δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Εκτός της συναισθηματικής ατμόσφαιρας τα θέματα που κυριαρχούν στην ημερήσια διάταξη έχουν να κάνουν με εγκρίσεις ισολογισμών, εκθέσεων εσόδων -εξόδων, την αποδοχή χρηματοδοτήσεων και ένα αριθμό Αναμορφώσεων του προϋπολογισμού Δήμου Παγγαίου οικ. έτους 2019.
Άγνωστο αν σε αυτή την τελευταία συνεδρίαση εμφανιστεί ο πρώην αρχηγός της αντιπολίτευσης Βασ. Ξουλόγης, ο οποίος προτίμησε πρόσφατα να ανακοινώσει μέσα από το την σελίδα του στα social media την αποχώρηση του από την ηγεσία της παράταξης του και την τοπική αυτοδιοίκηση .
Όσον αφορά την ηγεσία της παράταξης “Σωστή επιλογή” όπως έγινε γνωστό στην χτεσινή μυστική ψηφοφορία τελικά νικητής είναι ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης από τη Νέα Πέραμο, έμπειρος, που υπήρξε και στο παρελθόν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ και τον Γ. Καρατζαφέρη. Ο Δ. Μπαταλογιάννης επεκράτησε του Γιώργου Χριστοδουλίδη που όπως φάνηκε για κάποιους επιλογή αξόνων της περιοχής που προτάσσουν συνεργασίες Ν.Δημοκρατίας , ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) βλέπε Μέτιο- Σιμιτσή κλπ.
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι η δεξιά πτέρυγα της παράταξης πχ. Δημήτρης Μπαταλογιάννης, Βασ. Τσιπουρόπουλος μαζί με τον πυρήνα της Ν. Περάμου επεκράτησαν στην παράταξη που κατέβηκε στις εκλογές με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα έξω από το αμφιθέατρο “Φρ. Παπαχρηστίδης” έχουμε και την ορκωμοσία του Φίλιππου Αναστασιάδη για δεύτερη θητεία Δήμαρχο Παγγαίου.

Αναμονή και για τις αποφάσεις του Φιλ. Αναστασιάδη πρωτίστως για αντιδημάρχους, πρόεδρο Δημοτικό συμβουλίου, Δ.Ε.Υ.Α.Α, προεδρείων Ν.Π.Δ.Δ. Γεν. Γραμματεία κλπ. Μεγάλος ο αριθμός νέων δημοτικών συμβούλων που “καλό βλέπουν” θέσεις, ακούγεται ότι ο Κ. Γάκης παραμένει Πρόεδρος του Δ.Σ. Ίσως ο Α. Καλινικίδης για πρόεδρος ΔΕΥΑΑ. Όσο για αντιδημάρχους που ο Κλεισθένης προβλέπει για αυτούς έως και ενός έτους θητεία στη στρατόσφαιρα ακούγονται ο Χρ. Πριονίδης στη Ν.Πέραμο, Βαγγ, Σαραντούδης στον πρώην Δήμο Παγγαίου κ.λ.π. Ίδωμεν

0
0
X
+
error: Content is protected !!