Η απερχόμενη αντιπολίτευση καταγγέλλει την διοίκηση ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αύξησε τα δημοτικά τέλη κατά 60%, δηλαδή από 1,25ευρώ ανά τετραγωνικό στα 2Ευρώ και την καταγγέλλει για πολιτική ανεντιμότητα και ότι η πολιτική ανεντιμότητα προκύπτει διότι ο δήμαρχος καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απέκρυψε αυτή την πρόθεση του, ακόμη και από τους συνεργάτες του.

Μάλιστα σήμερα υπήρξε και συνέχεια και ο απερχόμενος Δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Ορφανίδης έγραψε στο internet :
60% αύξηση των τελών στο δήμο Παγγαίου!!!

Η πολιτική ανεντιμότητα, η διοικητική ανεπάρκεια αλλά και η προσωπική του αδυναμία ήταν η εικόνα του δημάρχου Αναστασιάδης Φίλιππος και γενικότερα της παράταξής του στο τελευταίο δημοτικό συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου.

Με λύπη μας πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι στο δημοτικό συμβούλιο που κλείνει την πενταετία ψηφίστηκε αύξηση δημοτικών τελών 60%, δηλαδή από 1,25ευρώ ανά τετραγωνικό στα 2Ευρώ.

Η πολιτική ανεντιμότητα προκύπτει διότι ο δήμαρχος καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απέκρυψε αυτή την πρόθεση του, ακόμη και από τους συνεργάτες του.

Η διοικητική ανεπάρκεια του δημάρχου και των συνεργατών του φαίνεται από την προχειρότητα της κατάθεσης της πρότασης προσλήψεων στο δήμο Παγγαίου που από ότι λένε είναι και η αιτία της υπέρογκης αύξησης των τελών.

Η μεγάλη αδυναμία διαχείρισης καταστάσεων του δημάρχου και της διοίκησης είναι αυτό που ζήσαμε 5 χρόνια στο δήμο Παγγαίου με αποκορύφωμα αυτή την χωρίς προηγούμενο απόφαση.

Ειλικρινά με στενοχωρεί που με μια τέτοια ανάρτηση αποχαιρετώ τα έδρανα της αντιπολίτευσης του δήμου αλλά με αναγκάζει η σκληρή πραγματικότητα.
Υ.Γ. Η υπερψήφιση του θέματος από εμένα έχει καθαρά σαρκαστικό χαρακτήρα !!!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το σχόλιο του Αρχηγού της παράταξης Θεόδωρου Μπόνου που σχολίασε μεταξύ άλλων:

Δυστυχώς τις ατυχείς και πολιτικάντικες επιλογές της διοίκησης θα τις πληρώσουν οι δημότες!!!!

Στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο δεν ήταν εφικτή η παρουσία μας και στην προσπάθεια να το παρακολουθήσω μέσω live streaming που προσφέρει το δημοτικό συμβούλιο, δεν υπήρχε εικόνα και ένας απαράδεκτος ήχος που πήγαινε και ερχόταν και καθιστούσε αδύνατον σε κάποιον να να παρακολουθήσει την συνεδρίαση. Γιατί; Είναι το ερώτημα αφού όλοι ξέρουμε ότι τα τεχνικά μέσα και υποδομές μετάδοσης υπάρχουν.
Στην προσπάθεια σήμερα για σχετικό ρεπορτάζ βουβό το τοπίο λίγες ώρες από την τελετή της ορκωμοσίας του Δημάρχου και της νέας Δημοτικής Αρχής.
Την αύξηση σχολίασε και ο νέος Δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Τσαβδαρίδης από την Παράταξη του κ Δ. Μπαταλογιάννη (ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ)

Αυτή η αύξηση των Δ. Τελών έρχεται σε δύσκολη στιγμή αφού ταυτόχρονα έρχεται μαζί με την αύξηση της κυβέρνησης στο τιμολόγιο του ρεύματος και το λογαριασμό της ΔΕΗ………….

0
0
X
+
error: Content is protected !!