Τελευταία νέα

Χωρίς κουμπούρες και αλεξίσφαιρα

Σε ήπιο και ειρηνικό κλίμα χωρίς τις ασχήμιες περασμένων ετών και με την παρουσία της αστυνομίας στο περίβολο της δημαρχίας έγινε η δημοπρασία για τα 7 μπιτς μπαρ των Αμμολόφων σήμερα στην Ελευθερούπολη.    Τα έξη από αυτά δημοπρατήθηκαν και παραχωρήθηκαν άμεσα στην αρχική τους τιμή (23.000€) για το έβδομο μπαρ η διαδικασία ήταν άγονη και θα επαναληφθεί σε 7 ημέρες.

Η επιστροφή των μπούμερανγκ 

Ένα πέπλο μυστηρίου πλανάτε στην αξιωματική αντιπολίτευση Παγγαίου, βαριά η ατμόσφαιρα και πολύ εκνευρισμός από πολλούς. Αγανακτισμένος σύμβουλος ακούστηκε σε καφετέρια να λέει οργισμένα “Τα μπούμερανγκ άρχισαν να επιστρέφουν ένα μετά το άλλο” και συμπλήρωσε “τα λάθη πληρώνονται εδώ”! Σε τι άραγε να αναφερόταν ο συγκεκριμένος που άφησε κάτι να αιωρείται με την φράση “την κατάλληλη ώρα 5 φάσκελα και έξω”. Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Εγώ έχω τουλάχιστον τρεις υποψίες.

Λουτρά Ελευθερών

Συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας της Περιφέρειας ΑΜΘ «Εργοανάπτυξη ΑΕ», στην αρμοδιότητα της οποίας είναι τα Λουτρά των Ελευθερών. Όπως γράψαμε ΕΔΩ ο μόνος σοβαρά ενδιαφερόμενος επενδυτής φαίνεται να έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για την επένδυση.

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,842 προβολές
X
+