ΤΑΡ μετά τις συλλήψεις και νέες καθιζήσεις….

Με απόφαση που υπέγραψε ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Γιώργος Γκράνας διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο 16ο χλμ. της Επ. Ο. Παλαιάς Καβάλας – Χαλκερού, σε μήκος περίπου πεντακοσίων (500) μέτρων, μέχρι αποκαταστάσεως της ζημίας που υπέστη το οδόστρωμα από τον υπεύθυνο του έργου και τον επανέλεγχο από τους μηχανικούς της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Στην ίδια απόφαση επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της υφιστάμενης δημοτικής οδού στο νότιο τμήμα εισόδου του δ.δ. Χαλκερού και αντιστρόφως.

Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για μια απλή κυκλοφοριακή ρύθμιση λόγω καθίζησης οδοστρώματος. Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μια σειρά φωτογραφιών, με τις οποίες καταγγέλει την κοινοπραξία του αγωγού φυσικού αερίου TAP για κακοτεχνίες κατά την αποκατάσταση του οδοστρώματος μετά από την περάτωση των εργασιών για τη διέλευση του αγωγού από την περιοχή:

ΠΗΓΗ

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
759 προβολές
X
+