Ταξίδι Φίλιππου Αναστασιάδη στο Gotse Delchev της Βουλγαρίας.

Ο Δήμαρχός Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης βρέθηκε στο Gotse Delchev της Βουλγαρίας στα πλαίσια του προγράμματος INTERREGV-A ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020.
Στις επαφές που έγιναν εκεί συζητήθηκε και βρέθηκε στο επίκεντρο μεταξύ των άλλων το πρόγραμμα Improving access and quality of health services που όπως είναι γνωστό η σύμβαση επιχορήγησης του έργου υπεγράφη στις 5 Σεπτεμβρίου 2017,  το έργο αφορά στη βελτίωση της παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στις περιοχές παρέμβασης.
Η προσέγγιση του Δήμου Παγγαίου στο έργο, αφορά στην ενίσχυση των δομών πρωτοβάθμιας υγείας με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και μεταξύ άλλων δράσεων, περιλαμβάνει την αναβάθμιση των αγροτικών ιατρείων της Γεωργιανής και της Νέας Περάμου.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 917,042.20€, εκ των οποίων τα 446,615.00€ αφορούν στον προϋπολογισμό του Δήμου Παγγαίου. Η διάρκεια του έργου είναι 24 μήνες (Σεπτέμβριος 2017 – Σεπτέμβριος 2019).
Το έργο Improving access and quality of health services in inaccessible and remote settlements of the border region of Gotse Delchev Municipality and Municipality of Paggaio / Med4ALL με εταίρο τον Δήμο Παγγαίου και επικεφαλής εταίρο τον Δήμο του Gotse Delchev (Βουλγαρία). Η πρόταση έργου είχε υποβληθεί τον Απρίλιο του 2016 στο πλαίσιο της δεύτερης πρόσκλησης του προγράμματος INTERREGV-A ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020.

Η πρώτη φωτογραφία από την επίσκεψη ο Δήμαρχος Παγγαίου συζητά με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ.

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
3,491 προβολές
X
+