Τέρμα τα χλιδάτα και τα λούσα για τον δήμαρχο Παγγαίου.

Τέρμα τα χλιδάτα και τα λούσα για τον δήμαρχο Παγγαίου

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης αντικατέστησε το xλιδάτο τζιπ που οδηγούσε ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ξουλόγης με ένα απλό συμβατικό αυτοκίνητο 1300 κ.ε.

Το πολυτελές τζιπ KIA sorento του Βασ. Ξουλόγη είναι ιστορία για τον Δήμαρχο Παγγαίου αφού αντικαταστάθηκε και ο νυν δήμαρχος Φιλ. Αναστασιάδης πλέον διάλεξε να κυκλοφορεί με ένα πιο οικονομικό συμβατικό Αυτοκίνητο.

DSC_4801

Όπως μας είπε ο κ Αναστασιάδης: Ο Δήμαρχος δεν χρειαζόταν ένα τέτοιο δαπανηρό αυτοκίνητο και για αυτό διάλεξα ένα μικρότερο και οικονομικότερο αυτοκίνητο όσο αναφορά την κατανάλωση, την συντήρηση αλλά και τα δημοτικά τέλη που θυμίζω ότι η προηγούμενη διοίκηση δεν πλήρωνε και συνέχισε, ο Δήμος Παγγαίου προσαρμόζεται στις δυνάμεις του και για αυτό κάθε πρόκληση και περιττή χλιδή κόβεται.

δήμος αυτοκ.2

Θυμίζουμε ότι το Τζιπ ήταν “Δωρεά” επιχειρηματία και εντάχτηκε στο στόλο του Δήμου τον Δεκέμβριο του 2012 και χρησιμοποιήτω  από τον Βασίλη Ξουλόγη.

car

Όπως είναι γνωστό το πολυτελέστατο τζιπ χρήσης του πρώην δημάρχου ήταν στην λίστα των οχημάτων (με νέο αριθμό πινακίδας Πορτοκαλή) που η πρώην διοίκηση δεν πλήρωνε τα τέλη κυκλοφορίας με αποτέλεσμα η σημερινή διοίκηση να κληρονομήσει μια οφειλή τελών κυκλοφορίας πέρα των 30.000€ με τις προσαυξήσεις.

τέλη

Περισσότερα για τα απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας ΕΔΩ 

Facebook Comments
7,398 προβολές
X
+