Τέλος Εποχής για την παράταξη Γ. Φιλόσογλου.

Ο κύβος ερρίφθη την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2017 , 8.39 μ.μ ο Γιώργος Στάμος ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση του στο f.b. το τέλος εποχής για μια από της πιο ιστορικές παρατάξεις των τελευταίων ετών στο Παγγαίο. Η παράταξη του Γιάννη Φιλόσογλου περνάει άδοξα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μια παράταξη που ηγήθηκε ο Γιάννης Φιλόσογλου και διετέλεσε επί 12 χρόνια δήμαρχος και μετά από το 2011 έως το 2014 μαζί με την παράταξη Μ. Χρυσανίδη έκαναν υποδειγματική αντιπολίτευση.

Τον Δεκέμβριο του 2013 η παράταξη ουσιαστικά διασπάτε όταν τρία βασικά μέλη της ( Κώστας Γάκης- Χρήστος Μποσμπότης και Φίλιππος Αναστασιάδης) αποχωρούν και ιδρύουν την παράταξη “Ναι μπορούμε”.

 

Και οι υπόλοιποι 2 εικονιζόμενοι στις πιο πάνω φωτογραφίες Χρ. Πριονίδης και Στ. Κεχαγιάς αποχώρησαν τον Δεκέμβριο του 2013 από την παράταξη του Γ. Φιλόσογλου και στις εκλογές του 2014  ήταν υποψήφιοι με τον Βασ. Ξουλόγη, μάλιστα ο Χρ. Πριονίδης εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον Βασ. Ξουλογη  αλλά πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την παράταξη Ξουλογή και από τότε ο Χρ. Πριονίδης  όπως και ο Στ. Κεχαγιάς  διεκδικούν μια θέση στο ψηφοδέλτιο Αναστασιάδη. 

 

Στις εκλογές του Μαΐου 2014  η παράταξη “Παγγαίου Δύναμις” με μικρή διαφορά ηττάται από τον Φιλ. Αναστασιάδη την πρώτη Κυριακή. 

   Μετά από την ήττα του Μαΐου και μια αργία κάποιων μηνών που επεβλήθη στον Γ. Φιλόσογλου η παράταξη αναγκαστικά πέρασε στα χέρια του Γιώργου Στάμου πρώτο σε σταυρούς της παράταξης. Η αντιπολίτευση του Γ. Στάμου στο δημοτικό συμβούλιο αυτά τα χρόνια  αμελητέα ως ανύπαρκτη, Πάραυτα ο Γιώργος Στάμος όλο αυτό τον καιρό δήλωνε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου αφού όπως έλεγε η διοίκηση Αναστασιάδη ήταν καταστροφική για τον τόπο.

Στις 8 Αυγούστου 2018 ο Γ. Στάμος ανακοινώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος για λόγους υγείας στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Μερικές μέρες μετά άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι ο Γ. Στάμος τα είχε βρει με τον Φ. Αναστασιάδη και ότι θα ήταν υποψήφιος μαζί του, μετά και από συγκεκριμένο δημοσίευμα σε εφημερίδα της Καβάλας άρχισε να γίνεται είδηση.  Εμείς (paggaionet) τότε θέσαμε ευθέως το ερώτημα στον κ Στάμο ( ΕΔΩ ) αν θα είναι υποψήφιος του Φ. Αναστασιάδη.

Ο Γ. Στάμος με την απάντηση του άφησε να εννοηθεί ότι ΝΑΙ θα είμαι. (ΕΔΩ) .

Την προηγούμενη   Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Στάμος μαζί με τον Κώστα Γάκη ανέβασαν από κοινού την πιο κάτω φωτογραφία με την ένδειξη alea jacta est = O κύβος ερρίφθη» .

Πλέον είναι φανερό ότι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και της παράταξης “Παγγαίου Δύναμις” ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στην παράταξη του Φ. Αναστασιάδη τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές. Τα ερωτήματα δύο, τι μπορεί να προσφέρει πλέον ο Γ. Στάμος τους επόμενους μήνες στην αντιπολίτευση;  Και το δεύτερο η παράταξη “Παγγαίο Δύναμις” διαλύεται; 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
4,452 προβολές
X
+