Σύσκεψη Μαρκόπουλου – Κασίμη

Σας ενημερώνουμε ότι με την ευκαιρία της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθ. κ. Χ. Κασίμη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, σήμερα, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, στις 16:30, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση, σήμερα, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο ΠΕ Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης», με θέμα: «Οι προοπτικές της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Γεωργίας», με ομιλητές τον καθ. ΑΠΘ κ. Κώστα Μάττα, τον καθ. ΓΠΑ και Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.Α.Α.Τ., κ. Χαράλαμπο Κασίμη και τον Γεωπόνο και Πρόεδρο της ΟΠ «ΖΕΥΣ», κ. Δημήτρη Μανώσση. 
Στην εκδήλωση θα παρατεθούν οι προοπτικές και οι διαφαινόμενες εξελίξεις στον ευρύτερο αγροτικό τομέα. Η εκδήλωση τυγχάνει της υποστήριξης της ΕΑΣ Καβάλας, της ΕΑΣ Παγγαίου, του ΓΕΩΤΕΕ-Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Γεωπόνων Ν.
Καβάλας, της Αναπτυξιακής Καβάλας ΑΕ, των Αγροτικών Συλλόγων Καβάλας, Νέστου και Γιαλοχωρίων, του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Ν. Καβάλας και των Τ.Ο.Ε.Β. της ΠΕ Καβάλας.

X
+
error: Content is protected !!
No Notify!