Την πρόσφατη δήλωση του Φιλ. Αναστασιάδη σχετικά με τα σύνορα της Νυμφαίας, που πολλοί θεωρούν ότι έπαιξε ρόλο στο κλείσιμό τους, θυμίζει με ανάρτηση του ο Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Παγγαίου Δ. Μπαταλογιάννης και μάλιστα κατηγορεί τον Αναστασιάδη ότι είναι άφαντος όταν δεκάδες άλλοι φορείς Δήμαρχοι, βουλευτές, άνθρωποι της περιφέρειας, επιμελητήρια, υπουργοί, υφυπουργοί, αστυνομία κλπ κάνουν προσπάθειες για άμεσο άνοιγμα των συνόρων.

Συγκεκριμένα ο Δημ. Μπαταλογιάννης έγραψε:

Όταν Κυβερνητικοί βουλευτές, Επιμελητήριο Καβάλας, Περιφέρεια ΑΝ.ΜΑΚ. ΘΡΑΚΗΣ και όλοι οι Δήμαρχοι κάνουν προσπάθειες ανοίγματος των συνόρων της Νυμφαίας, άφαντος είναι ο σημερινός Δήμαρχος Παγγαίου κ. Αναστασιάδης.
Πως όμως να είναι παρών στις διεκδικήσεις ανάδειξης του Τουριστικού μας προϊόντος όταν μόλις πριν λίγες μέρες ερωτηθείς για το άνοιγμα της Νυμφαίας, που αποτελεί για τον Δήμο μας την κύρια είσοδο από τα Βαλκάνια των τουριστών που μας επισκέπτονται, απάντησε:
“Κάποιοι πανηγυρίζουν για το ότι άνοιξε η Νυμφαία. Εγώ είμαι από τους λίγους που δηλώνω τον δισταγμό και την επιφύλαξη μου, διότι, δυστυχώς, η γειτονική μας χώρα, η Βουλγαρία, έχει ένα ιικό φορτίο που είναι πολύ υψηλότερο από το δικό μας. Άρα, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο, μετά την τόση υπομονή και προσπάθεια που κάναμε όλοι μας, να συνεχίσουμε να είμαστε σε κάποια αυστηρά χωροταξικά πλαίσια. Αυτό το βλέπουν, όμως, κάποιοι άλλοι που αποφασίζουν διαφορετικά, εφόσον το έκριναν έτσι, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ίσως, αν ανοίγαμε αργότερα, θα ήταν καλύτερα.”
Συγχαρητήρια κ. Αναστασιάδη. Σήμερα με το κλείσιμο των συνόρων κερδίσατε Όσκαρ ανευθυνότητας και αδιαφορίας..

Ακολουθεί το post του.

 

13
3
X
+
error: Content is protected !!