Σύλληψη στο Ελλαιοχώρι για ναρκωτικά

Σύμφωνα με ανακοίνωση 

Ένας 58χρονος, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων και ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε διενεργηθέντα νομότυπο έρευνα από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην οικία του ανωτέρω στην περιοχή «ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ» Ελευθερών Καβάλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1) Μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 70 γραμμαρίων,

2) μία  νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 99,80 γραμμαρίων,

3) μία ζυγαριά ακριβείας,

4) ένας πλαστικός τρίφτης,

5) χρηματικό ποσό οκτακοσίων 800ευρώ και

6) ένα κυνηγετικό τυφέκιο για το οποίο δεν κατείχε σχετική άδεια.

Στη συνέχεια σε έρευνα σε αγροικία, εντός κτήματος ιδιοκτησίας του 58χρονου, κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1) Μία  νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 86,1 γραμμαρίων,

2) δύο πλαστικά βαρέλια που περιείχαν δεκατρείς 13 νάιλον συσκευασίες συνολικού μικτού βάρους 4243,1 γραμμαρίων καθώς και

3) ένα  πλαστικό βαρέλι που περιείχε αποξηραμένους κλώνους φυτών ινδικής κάνναβης με φούντα μικτού βάρους 2495 γραμμαρίων.

Από το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν συνολικά 6.994 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών.

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,015 προβολές
X
+