Συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου που ομολογημένος πρέπει να πούμε ότι ίσως ήταν η πιο ήρεμη συνεδρία εδώ και πολύ καιρό κυριάρχησε το επιχειρησιακό σχέδιο  του δήμου Παγγαίου.

DSC_4857Πριν ξεκινήσει η διαδικασία του Δ.Σ.  και η ενημέρωση του σώματος για το επιχειρησιακό σχέδιο τον λόγο πήρε εκπρόσωπος αντιπροσωπείας  του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Κώστας Τσιτσιλικάκης ο οποίος παρουσίασε στο σώμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και την οικτρή κατάσταση που παρουσιάζει σήμερα το ΕΚΑΒ Καβάλας από την κυβερνητική απαξία . Όπως είπαν την ίδια παρουσίαση την έκαναν και στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας και ζήτησαν από το σώμα την στήριξη του για την επίλυση των προβλημάτων καθώς επίσης  πρότειναν όπως ο Δήμος Παγγαίου λόγω της μεγάλης Γεωγραφικής του κάλυψης να διεκδικήσει να δημιουργηθεί σταθμός ΕΚΑΒ η στη Μουσθένη ή σε κάποιο άλλο σημείο. Ο δήμαρχος Παγγαίου συμφώνησε και πρότεινε να υπάρξει μια συνεργασία του ΕΚΑΒ με τον αντιδήμαρχο Παγγαίου Χρ. Μποσμπότη και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Θ. Μπόνο.

Μετά  άρχισε η διαδικασία με τα εκτός ημερήσιας  θέματα: Ο κ Μπόνος έθεσε το Θέμα ημέρας διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου, που από ότι φαίνεται θα είναι πλέον η Τετάρτη, επίσης έθεσε το πολύ σοβαρό θέμα πυρασφάλειας, τον λόγο πήρε και ο Τάσος Ορφανίδης που έδωσε τα εύσημα στον Δήμο για την άριστη χρήση των  αντιχαλαζικών κανονιών στην τελευταία κακοκαιρία στην περιοχή μας, έθεσε το θέμα των λουτρών Ελευθερών και επανήλθε !!!  στο θέμα της διακοπής ηλεκτροδότησης των Αμμόλοφων.

Επίσης ο Χαρίτων  Παπαδόπουλος πρόεδρος της ΔΕΥΑ ανακοίνωσε στο σώμα ότι όλες οι τελευταίες  μετρήσεις του Αρσενικού στη Νικήσιανη είναι πολύ κάτω από το όριο και ότι η Νικήσιανη απολαμβάνει εξαιρετικής ποιότητος Νερού. Ερωτηθείς για τις μετρήσει και την ποιότητα του νερού σε άλλα σημεία του Δήμου απήντησε ότι όλες οι μετρήσεις που έχει είναι πολύ καλές.

Μετά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Παγγαίου που απάντησε στα πιο πάνω.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Μετά ο δημοτικός σύμβουλος Χρ.  Μποσμπότης έκανε την εισήγηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Δ. Παγγαίου που έπρεπε χτες να ψηφιστεί ώστε να τεθεί σε διαβούλευση το οποίο  ψηφίστηκε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, ο μόνος που το καταψήφισε ήταν ο Βασίλης Ξουλόγης.  Το επιχειρησιακό σχέδιο πλέον είναι προς διαβούλευση και η τελική του μορφή θα παρουσιαστεί και τεθεί για ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο στα τέλη Ιουλίου. αναλυτικά παρουσίασαν το επιχειρησιακό  σχέδιο ο κ Μηχάλης Σκορδάς πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καβάλας και ο  Τσουκαλίδης Ιώαννης ειδικός σύμβουλος. Περισσότερα για το επιχειρησιακό σχέδιο με νέο post.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
2,796 προβολές
X
+