Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Σίμο Κεδίκογλου, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και κυρίως των μελισσοκόμων.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, η οποία έγινε παρουσία του Προέδρου του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θάσου, κ.Κώστα Παναγιωτόπουλου, παρουσιάστηκαν τα προβλήματα του κλάδου των Μελισσοκόμων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην απόρριψη ποσοστού άνω του 70% των αιτούντων μελισσοκόμων του Συνεταιρισμού για ένταξή τους στο Πρόγραμμα της Βιολογικής Μελισσοκομίας, επί της οποίας έχουν ήδη κατατεθεί οι ανάλογες ενστάσεις.
Ο Βουλευτής τόνισε την ανάγκη ένταξης των μελισσοκόμων στο εν λόγω Πρόγραμμα και ανέφερε ότι η έγκριση όλων των μελών του Συνεταιρισμού στο Πρόγραμμα της Βιολογικής Μελισσοκομίας, θα αποτελέσει το έναυσμα για την εξέλιξη του και την ανάπτυξή του σε ευρωπαϊκό ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Υφυπουργός κατανοώντας το πρόβλημα δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί επί του θέματος.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό που άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα τα προβλήματα που αναπτύχθηκαν. Ελπίζω σε άμεση επίλυση διότι γνωρίζω καλά το πραγματικό ενδιαφέρον της σημερινής Κυβέρνησης για τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα.»

Με εκτίμηση,
Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!