Δελτίο Τύπου

Της 17ης Νοεμβρίου 2022

Τίτλος: «Συνάντηση Γ.Πασχαλίδη με τον Υφυπουργό και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τον ΤΟΕΒ Πιερίας Κοιλάδας και τους αγρότες του Παγγαίου»

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε χθες με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Γεώργιο Στύλιο και τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Δημήτριο Παπαγιαννίδη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον ΤΟΕΒ Πιερίας Κοιλάδας και γενικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Παγγαίου μετά την καταστρεπτική χαλαζόπτωση του περασμένου Ιουνίου. Στη συνάντηση έλαβαν, επίσης, μέρος ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πιερίας Κοιλάδας κ.Γεώργιος Μίχογλου, καθώς και ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γεώργιος Κασιάρας, οι οποίοι ανέπτυξαν τα ζητήματα.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τόσο τον Υφυπουργό όσο και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τη σημερινή συνάντηση. Άκουσαν με μεγάλη προσοχή τα θέματα που τους θέσαμε και θα προσπαθήσουν για την άμεση επίλυσή τους.»

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

0
0
X
+
error: Content is protected !!