Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε σήμερα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και συναντήθηκε με τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη.

Ο Βουλευτής προέβη σε εμπεριστατωμένη ενημέρωση του Υπουργού σχετικά με ανοιχτά ζητήματα τόσο τηλεοπτικής όσο και τηλεπικοινωνιακής κάλυψης που απασχολούν τους κατοίκους του ηπειρωτικού κορμού αλλά και της Θάσου.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σποραδική έλλειψη τηλεοπτικού σήματος όπως παρατηρείται σε διάφορα χωρια΄του Δήμου Παγγαίου και του Δήμου Νέστου.
Επίσης, κατέθεσε στοιχεία για την ασθενή σύνδεση ίντερνετ που παρατηρείται, μεταξύ άλλων, σε χωριά και οικισμούς του οδικού δικτύου Σταυρού – Δράμας, Σταυρού-Ελευθερούπολης, στο νησί της Θάσου, στη ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας, αλλά και στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας μεταξύ Ν. Ηρακλείτσας – Ν. Περάμου.

Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή τα ζητήματα, λαμβάνοντας υπόψη του και τα στοιχεία που του κατέθεσε ο Βουλευτής, και δεσμεύθηκε για την επίλυσή τους.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εφαρμόσει πρωτοπόρα βήματα για τη μετάβαση της χώρας μας στη ψηφιακή εποχή.
Ευχαριστώ τον Υπουργό για τη συνεργασία και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε λύσεις πολύ σύντομα!»

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

 
 
1
0
X
+
error: Content is protected !!