Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ.Ανδρέα Λυκουρέντζο, στον οποίο εξέθεσε τα σοβαρότατα προβλήματα που δημιούργησε η σφοδρή κακοκαιρία και οι έντονες βροχοπτώσεις προ ημερών στην περιοχή μας.

Ο κ.Λυκουρέντζος διαβεβαίωσε το Βουλευτή ότι οι αναγγελίες για τις ζημίες στις καλλιέργειες καλαμποκιού, σταφυλιών, σόγιας και βιομηχανικής τομάτας ήδη οριστικοποιήθηκαν, με τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ να παραλαμβάνουν τις δηλώσεις, ενώ τα συνεργεία του Οργανισμού θα προχωρήσουν άμεσα στο έργο των εκτιμήσεων.

Επιπλέον, ο Γιάννης Πασχαλίδης έθιξε και το ζήτημα της υποστελέχωσης του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην Καβάλα και ζήτησε να ενισχυθεί με πρόσθετο έκτακτο προσωπικό, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι αυξημένες λειτουργικές ανάγκες, αίτημα που έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Λυκουρέντζο για το ενδιαφέρον που πάντα επιδεικνύει καθώς και για την ικανοποίηση του αιτήματός του αναφορικά με το ζήτημα της στελέχωσης του Υποκαταστήματος της περιοχής μας προς εξυπηρέτηση των Καβαλιωτών παραγωγών.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

8
0
X
+
error: Content is protected !!