Συγχαρητήρια κι ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. για την άψογη διοργάνωση της Τελικής Φάσης του 46ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που διεξήχθη στην Ελευθερούπολη.
Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Παγγαίου, Χρήστο Μποσμπότη για την πολύτιμη συνδρομή τους στην διεξαγωγή μιας εξαιρετικής διοργάνωσης και τη ζεστή φιλοξενία που απολαύσαμε. Τέτοιες υποδειγματικές διοργανώσεις κοσμούν τον χώρο της καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα και μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για την αυριανή μέρα, εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που περιβάλλουν με τόση αγάπη το άθλημα.
Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους εθελοντές που ήταν κοντά στην αποστολή της Εφηβικής μας ομάδας και ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και προθυμία σε κάθε ανάγκη που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της συμμετοχής μας στο 46ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

X
+
error: Content is protected !!
No Notify!