Σε τοπική μάχη χαρακωμάτων που ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη προεκλογικού αγώνα στο Νομό Καβάλας, εξελίσσεται πλέον η υπόθεση της νόμιμης αμοιβής (55 εντάλματα συνόλου 7 Χιλ. ευρώ σε 3,5 χρόνια) της Τ. Ελευθεριάδου από τον ΕΦΚΑ που έχει κριθεί συνταγματικά και δεν εμπίπτει στο ασυμβίβαστο του άρθρου 57.

Νωρίτερα από την ΔΕΕΠ Καβάλας της ΝΔ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Είπαμε πως στο σπίτι του κρεμασμένου να μη μιλάμε για σκοινί, αλλά εδώ το αλείφουν και με σαπούνι!

Και η πιο αιχμηρή πένα, βρίσκεται σε αδυναμία να περιγράψει το βάθος και το μέγεθος της υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Ελευθεριάδου. Η τοξική καταγγελία επιτυχημένης επαγγελματικής δραστηριότητας μέλους του κοινοβουλίου δεν άντεξε μια μέρα! Όσα μια δικηγόρος προσφέρει στη Θεσσαλονίκη και θεωρούνται έγκλημα καθοσιώσεως, μόλις 160 χλμ ανατολικά γίνονται νόμιμη και ηθική επαγγελματική δραστηριότητα! Πόσο πια απέχουν οι δύο πόλεις; Έτη φωτός ηθικής;

Μάλλον όχι. Aυτό που για μια φορά ακόμη διαπιστώσαμε πανελληνίως και τοπικώς είναι πως η πλήρης πολιτική και προγραμματική ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα τον κάνει έρμαιο της δήθεν «καταγγελτικής» συμπεριφοράς του κήνσορα κ. Πολάκη και στο τέλος τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και πολιτικά και ηθικά. Δεν είναι η νόμιμη άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας το πρόβλημα, είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας που προσπαθεί να δηλητηριάσει τον πολιτικό βίο της χώρας, την ώρα που αυτή με την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει άλματα και αλλάζει επίπεδο.

Η περίπτωση της κατάφορα άδικης επίθεσης κατά βουλευτού της Ν.Δ., επιτυχημένης νομικού που ολοκληρώνει υποθέσεις που είχε αναλάβει πριν την εκλογή της, που ακόμη και αν δεν το γνώριζαν, τώρα το ξέρουν μια χαρά, ενώ μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Σουλτάνα Ελευθεριάδου αμείβεται για υποθέσεις που ανέλαβε ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ως βουλευτού, ξεπερνά τα όρια του θράσους, γίνεται φαρσοκωμωδία!

Καλούμε την κ. Ελευθεριάδου να εγκαλέσει τον κ. Πολάκη και τον κ. Τσίπρα για όσα βιτριολικά λέγουν για την συνάδελφό της κ. Ευθυμίου ή να παραιτηθεί δείχνοντας τη στοιχειώδη ευθιξία.

Είπαμε πως στο σπίτι του κρεμασμένου να μη μιλάμε για σκοινί, αλλά εδώ το αλείφουν και με σαπούνι!

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καβάλας

Στο σπίτι του καταχραστή δεν μιλάνε για λεφτά

Το κόμμα που έχει στις τάξεις του τον Πάτση, τον Χειμάρρα, τον Μαραβέγια, την Νικολάου και τα άλλα παιδιά, που έχει πραγματοποιήσει απευθείας αναθέσεις 8,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ σε βουλευτές του, κολλητούς, κουμπάρους, χασάπηδες και μανάβηδες που άλλαξαν επάγγελμα την τελευταία στιγμή για να τσεπώσουν κρατικό χρήμα, που ακόμα και σήμερα χρωστάει στον ελληνικό λαό (και όχι στις τράπεζες!) 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, που συνεχίζει να χρηματοδοτεί τους μεγαλοπάροχους ενέργειας, που επιτρέπει υπερκέρδη στα διυλιστήρια, που στηρίζει τα σούπερ μάρκετ με τα καλάθια του νοικοκυριού, των παιχνιδιών και των…καρναβαλιών, που εξυπηρετεί τις ανάγκες 5.000 ισχυρών φίλων του αδιαφορώντας για την υπόλοιπη κοινωνία, μιλάει για κρεμάλες, σκοινιά και σαπούνια. 

Ας του θυμίσουμε ότι  τα πάρτι των απευθείας αναθέσεων που διοργανώνει εδώ 3,5 χρόνια είναι ΠΡΙΒΕ. Όπως ΠΡΙΒΕ θα είναι και το μοίρασμα των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Άλλωστε, στο φαγοπότι σας, άλλοι πληρώνουν τον λογαριασμό. Όλοι εμείς. 

Η Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

6
0
X
+
error: Content is protected !!