17 Κρούσματα του κορονοϊού είναι τα καταγεγραμμένα από τον ΕΟΠΥ στην Π.Ε. Καβάλας, για την εβδομάδα 23-30 Αυγούστου.
Από το πρώην Ι.Κ.Α. (Σήμερα Ε.Φ.Κ.Α. Καβάλας) την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον covid-19 με αποτέλεσμα κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. Το Σάββατο να πραγματοποιήσει περίπου 60 τεστ σε εργαζόμενους και συγγενείς. Από τα τεστ προέκυψε ένα ακόμα κρούσμα και όλα τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά.
Στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη νοσηλεύονται δύο ασθενείς από τη Π.Ε. Καβάλας. Ο ένας είναι επιχειρηματίας από την Θάσο νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα. Και ο δεύτερος είναι αυτοκινητιστής από τον Δήμο Παγγαίου, και αυτός είναι σε γενική καλή κατάσταση. Και η σύζυγος του δεύτερου διεγνώσθη με κορονοϊό και βρίσκετε σε κατ’ οίκον περιορισμό σε χωριό του πρώην Δήμου Παγγαίου.
Πάντως η δήλωση του διευθυντή του νοσοκομείου Καβάλας Ντ. Κλειτσιώτη ότι «Αν χρειαστεί, ίσως και το Νοσοκομείο μας να μετατραπεί σε «νοσοκομείο αναφοράς». Υπάρχει η υποδομή να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει, στην περίπτωση που φυσικά μπλοκάρουν τα άλλα «νοσοκομεία αναφοράς» προβληματίζει παρόλο που από μεριάς του επρόκειτο για μια καθησυχαστική δήλωση για να δείξει την ετοιμότητα του Νοσοκομείου Καβάλας.

0
0
X
+
error: Content is protected !!