Στον Δήμο του 58% φαίνεται όλα τα προβλήματα να έχουν λυθεί και η διοίκηση του Δ. Παγγαίου και η αντιπολίτευση να ασχολούνται 8 μήνες μπρος με το ποιος θα είναι ο επόμενος καλλιτέχνης της “Λευκής Νύχτας” τον Ιούνιο 2020.  Και καλά κάνουν αφού αποδεικνύεται ότι η σωστή επιλογή καλλιτέχνη κάνει την διαφορά.  Απλό! Όσο περισσότερο κόσμος έρχεται στην Ελευθερούπολη τόσο περισσότερο δουλειά κάνει η αγορά!

Η φετινή  Λευκή Νύχτα με το Νίκο Πορτοκάλογλου που έγινε εκτάκτως Οκτώβριο έφερε πολύ κόσμο στην Ελευθερούπολη, μπορεί να μην έφερε τόσο κόσμο όπως πέρσι ο Ρόκκος,  αλλά έφερε ακόμα τόσο μεγάλο αριθμό κόσμου που πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες της πόλης που αποκομίζουν και εκτιμούν και με το παραπάνω τα οφέλη του θεσμού. Και όπως μου είπε φίλος μαγαζάτορας καλό θα ήταν να έχουμε δύο Λευκές Νύχτες μια άνοιξη και μια φθινόπωρο, αυτή η ένεση της Παρασκεύης (Λευκή Νύχτα) με βοηθά πολύ για τους επόμενους μήνες και την προετοιμασία των Χριστουγέννων.  

Παρασκευή 11/10 ήταν η Λευκή Νύχτα και μόλις 4 μέρες μετά Τρίτη 15/10 υπήρξαν δημοσιεύματα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  ότι ο Δήμος Παγγαίου να έχει κλείσει την Παρασκευή 5 Ιουνίου του 2020 για Λευκή νύχτα μεγάλη κεντρική συναυλία όπου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα εμφανιστεί για τρίτη φορά στην Ελευθερούπολη. Μάλιστα η έγκυρη εφημερίδα της Καβάλας σχολίαζε: Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από τώρα ο Δήμος Παγγαίου και λίγο μετά την ολοκλήρωση της 4ης Λευκής Νύχτας που και πάλι επιτυχημένη, προχωρά στη διοργάνωση της επόμενης που θα είναι στις αρχές του καλοκαιριού του 2020. 
Αυτές οι δημοσιογραφικές πληροφορίες και τα δημοσιεύματα έφεραν αντιδράσεις και πρώτα πρώτα από την αντιπολίτευση με το δημοτικό σύμβουλο Αναστάσιο Τσαβδαρίδη “κομψότατα” να γράφει.

Και όπως βλέπετε έλαβε άμεσα την Λακωνικότατη απάντηση από τον καθ΄αρμόδιο αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Χρ. Μποσμπότη: Χαιρετίσματα στην εξουσία.
Η λέξη εξουσία είναι ρευστή και έχει πολλές μορφές και φέρνει συνειρμούς σκέψεων να πούμε λοιπόν ότι δημοσιογραφικά όλοι ξέρουμε ότι ο ΤΟΠ μαν της εξουσίας Δ. Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης είναι γνωστός μουσικόφιλος και θαμώνας και έως μέχρι τώρα εξοχος μουσικοκριτικός με τις καλές επιλογές στη Λευκή Νύχτα και κάστρα Περάμου, έχει πάντα άποψη και μάλλον και την τελική απόφαση του καλλιτέχνη. Ερώτημα την έχει λάβει;
Αντίδραση και γκρίνια και από την κοινωφελή, αλλά και παράπονα για την κοινωφελή.
Άποψη και εξουσία θέλει και η διοίκηση της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου που σαν διοργανώτρια, δεν θέλει για δεύτερη φορά συνεχόμενη να μείνει εκτός Νυμφώνα για επιλογή καλλιτέχνη που μάλιστα θα κληθεί στο τέλος να πληρώσει.
Και μια που μιλάμε για πληρωμές εκεί στην κοινωφελή ας δούνε λίγο την λίστα των συνεργατών και το κονδύλι προβολής που δεν ήταν και μικρό αλλά ακούμε διάφορα παράπονα εκεί έξω.
Λοιπόν στον Δήμο που όπως φαίνεται ότι όλα βαίνουν καλώς, με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη και να δούμε τον Ιούνιο αν τα χαιρετίσματα έπιασαν τόπο ή κατέληξαν στα όργανα που αναφέρετε ο κος Τσαβδαρίδης..

0
0
X
+
error: Content is protected !!